Mesaj geldiğinde okuyana kadar uyarı veren program var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iakbas

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj geldiğinde okuyana kadar uyarı veren program var mı?
Merhaba, benim mesaj geldiğinde ya da cevapsız çağrı olduğunda o mesajı ya da cevapsız çağrıyı okuyana kadar uyarı tonu veren bir programa ihtiyacım var. Tahminim böyle bir özelliğe sahip program mutlaka yazılmıştır ama hangisi olduğunu bilmiyorum. Bu işe yarayan bildiğiniz bir program varsa lütfen ismini paylaşın. Saygılar.

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
sen mesaj geldiğini anlıyorsan sorun yok zaten bakana kadar ekranda duruyor :yuru

güvercin

güvercin

Üye
Merhaba, benim mesaj geldiğinde ya da cevapsız çağrı olduğunda o mesajı ya da cevapsız çağrıyı okuyana kadar uyarı tonu veren bir programa ihtiyacım var. Tahminim böyle bir özelliğe sahip program mutlaka yazılmıştır ama hangisi olduğunu bilmiyorum. Bu işe yarayan bildiğiniz bir program varsa lütfen ismini paylaşın. Saygılar.
remind me diye bir pro var sitede arat bulursun onunla mesajları gelen çağrıları senin ayarlayacağın sıklıkla ve belirlediğin zil tonu ile sana hatırlatıyor çok kullanışlı bi dene istersen:oke:

looney

looney

Üye
6300 al :) onda ısıkla uyarı veriyor :)

iakbas

Üye
    Konu Sahibi
remind me diye bir pro var sitede arat bulursun onunla mesajları gelen çağrıları senin ayarlayacağın sıklıkla ve belirlediğin zil tonu ile sana hatırlatıyor çok kullanışlı bi dene istersen:oke:

Teşekkürler, aradığım program tam olarak buydu. Mesaj, cevapsız çağrı, mail geldiğinde okunana kadar sizin belirlediğiniz aralıklarla telefon bipliyor. Ciddi yardımınız için teşekkürler.

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
bence yarı sesini mp3 olarak ayarla zaten 3-4 dakika falan o zaman kadar gelmiş olursun

güvercin

güvercin

Üye
Teşekkürler, aradığım program tam olarak buydu. Mesaj, cevapsız çağrı, mail geldiğinde okunana kadar sizin belirlediğiniz aralıklarla telefon bipliyor. Ciddi yardımınız için teşekkürler.
rica ederim :)

scoop

scoop

Üye

saol dostum bnde byle bi program arıyodum...:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt