Mesaj engelleme!

Sponsorlu Bağlantılar

T_r3x

T_r3x

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj engelleme!
Bana Nokia 6300'da mesaj engelleme programı lazım. Samsung larda böyle özellik kendinden var bilenleriniz vardır. nokia da böyle bir programa çok acil ihtiyacım var. hat değiştiremiyorum fakat una ihtiyacım var...

teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: recepp_01 ve metehan15

suur1907

suur1907

Üye
kardeş öyle birşey varsa banada lazım:)

T_r3x

T_r3x

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bilen yok mu?

dumanxtr

dumanxtr

Üye
nerden duydunuz böyle birşey vermıymış ben ilk kes duydum malesef ama bulursam from ma koyayırım

jatvalca

jatvalca

Üye
samsunglardaki özellik eğer operatör destekliyorsa olabilen bi olaymış galiba

T_r3x

T_r3x

Üye
    Konu Sahibi
samsunglardaki özellik eğer operatör destekliyorsa olabilen bi olaymış galiba

hayır telefon özelliği tamamiyle... s60 telefonlarda buna benzer programlar eklenebiliyor s40 ta yokmu?

yorgun_duvar

Üye
yaa bi numaranın bana msj atmasını engellemek istiyorum lütfen yardımcı olun telefonum nokai 6300 lütfennn böle bişey var mı yaa inş vardır:(((

yildirim3273

Üye
evet arkadaşlar ya bulan paylaşsın ben de s60lara buldum ama s40 lara yok sanırım

bronxanarchy

bronxanarchy

Üye
evet lütfen banada lazım, bu işi çözen harbi hayır kazanacak :D

larcies

Üye
çözüm lütfen

fishout

Üye
WebGate.Easy.Reject.v1.00.50 programı 6603 nokia teller için uygunmu acaba bilen warmı mesaj arama engelleme konusunda?

fryuls

Üye
arkadaşlar telim nokia7610 kullandgm operator avea belli bi numaradan gelen smsleri engellemek istyrm napabilirm lütfen acil yardm

mustim75

Üye
6300 da şu ayarları yaparsanız istediğiniz olur. belkide bu numaralar tüm nokialarda yada tüm turkcellerde gçerlidir bilemiyorum

mesaj engellemek için *35*0000*16# yazıp arama tuuna basın ( ekranda kısıtlamaetkin uyarısı gelecektir)

mesaj engellemeyi iptal için #330*0000# yazıp arama tuşuna basın (ekranda kısıtlama iptal edildi uyarısı gelecektir)

kolay gelsin

ozgurboyalan

Üye
noo

bari0101

Üye
[sıze=4]kimse uğraşmasın nokia telefonlarda mesaj gelmesini engelleyen program falan yok .....[/sıze]

kaydırak

Üye
arkadaşlar telefondan m.getjar.com a girin arama bölümüne mcleaner yazın telefona uyumlu ise çıkıyo onu indirip kurun hepsi bu.... kolay gele ayrıca hem arama hemde mesajları engelleyebiliyorsun

Takipçi Satın Al

Üst Alt