Mesaj almadaki sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hknzdn

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj almadaki sorun
kullandığım iki cihaz var biri samsung star diğeride samsung b130. kullandığım hat avea gsmobile. ara sıra mesaj geldiğinde mesejı göstermiyor ya boş çıkıyor yada @@@@@@@@@@@tarzında geliyor. ama mesajı açmadan yani içeriğine girmeden mesajların sıralandığı bölümde gönderinin altında sığdığı kadar metin çıkıyor.yani mesaj boş bir mesaj değil. içerisine girdiğimde ise ya boş çıkıyor yada tüm mesaj @@@@@@ olarak görünüyor. bunu belli bir kişi mesaj gönderdiğinde değil bir kaç farklı arkadaştan gelen mesajlarda da yapıyor. yukarda belirttiğim telefon modellerin ikisinde de bu sorun oldu.ancak birine vodafone hattımı taktığımda aynı mesajı ona gönderttiğimde mesaj göründü. görünmeyen hattımı da başka bir model (nokia 2100) telefone taktığımda mesajlar görünüyor.vodafone hattıma gelen mesajlarda da yine aynı sorunla karşılaştım. karşı tarafta sorun var desem kimi zaman gönderdiği mesajları okuyabiliyorum. acaba dedim hattımda mı sorun var müşteri hizmetlerini aradım ama onlarda cihazda olduğunu söylediler. bu işi çözemedim. star olan telefonda mesaj ayarlarında gönderme seçeneklerinde karakter desteği var oradaki tüm seçenekleri denedim ama oda olmadı. alma seçenekleri gibi bişi olsa onuda deneyecektim ama yok. böyle birşey başına gelen anlayan biri varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. mesaj merkezi numarasında olsun nerde problem var anlayamadım. şimdiden teşekkür ederim

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bence firmware sürümündde sorun var yükseltmeni öneririm

hknzdn

Üye
    Konu Sahibi
yaklaşık 15 gün önce telefon garantiden geldi ve en güncel firmwareyi kurup gönderdiler. sorun orda da değil. bir türlü anlayamadım :/

--------------- Ekleme ---------------

yukarı

szr_ozlp

Üye
bende de samsung star var banada aynı mesaj birkaç kere geliyor ne yapmalıyım ???

onur_337

Üye
aynı sorun bendede var acil yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt