Mesaj: #1Ben Konuştuğumda Karşı taraf meşkul olduğunu anlamasın....Acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayz

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj: #1Ben Konuştuğumda Karşı taraf meşkul olduğunu anlamasın....Acil
Ben telefon konuştuğumda karşı taraf anlamasın markete girdim bir sürü call blockers pro var ama hepsi paralı ve işe yaramıyor karşı taraf anlıyor konuştuğumu bide engellediğimde yine telefona zırft pırt uyarılar geliyor.Bana yardım edin öneri ve görüş bekliyorum... Şimdiden tşk

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bunun için hiç bir uygulama yok malesef. Yapacağın tek şey Yönlendirme ayarlar dan yönlendir e girip meskul ken yönlendir ve bir numara girip bir rakam eksik veya fazla yazıp aktif etmen. Böylece karşı taraf sadece sinyal sesi alıp hattan düşer.

ayz

Üye
    Konu Sahibi
olmadı

mc_shekil

mc_shekil

Üye
telefona program falan yüklemene gerek yokki onun için hattının arama bekletme özelliğini aktif edersen sen birisiyle konuştuğunda yine telefonun çalar..

umarım seni doğru anlamışımdır

ayz

Üye
    Konu Sahibi
anlamadınız beni karşı tarafa şuanda başkasıyla görüşüyor dememesi gerekiyor.Yani ulaşmasın

mc_shekil

mc_shekil

Üye
Bunun için hiç bir uygulama yok malesef. Yapacağın tek şey Yönlendirme ayarlar dan yönlendir e girip meskul ken yönlendir ve bir numara girip bir rakam eksik veya fazla yazıp aktif etmen. Böylece karşı taraf sadece sinyal sesi alıp hattan düşer.
:hmmm o zaman aynen bu şekil yapacaksın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt