MERSİN 8800 carbon arte (çin malı değildir) 10 günlük !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hhyytt

Üye
    Konu Sahibi
MERSİN 8800 carbon arte (çin malı değildir) 10 günlük !!!
telefonum 10 günlüktür hiçbir sorunu olmadığı gibi çizik bulana hediye edilecektir özelliklerini googleye yazarak bulabilirsiniz cihaz kesinlikle çin malı olmayıp finlandiya malıdır etiketindede made in finland yazısını görebilirsiniz bedavadan biraz pahalı denilebilir....

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar resimlerini ekleyecektim ama beceremedim ama internetten bakabilirsiniz...

fiyat 200 tl dir ancak ricam çin malı carbonlarla karıştırılmaması zira tekrar ediyorum çin malı değil finlandiya malıdır 0 fiyatı 320 tl dir...

mexico_35

mexico_35

Üye
sıfırı 320 tl ikinci el 200 tl hangi piyasa bu

hhyytt

Üye
    Konu Sahibi
meksiko_35 arkadaşım serbest piyasa ekonomisi deniyor buna... haylaz 79 kardeşim dediğin doğru olabilir ama ben 320 ye aldım satabileceğim rakamda 200 dür yani kiliste bu cihazın 200 tl olması mersindede o para olduğu anlamına gelmiyor helede açtığım konuya böyle insanları kandırıp kazıklamaya çalışıyormuş iması vererek cevap yazman çok çirkin bir davranış...

2. EL FORUM KURALLARI

5- İlanda gereksiz yorum, fiyata müdahele, almayacak olmasına rağmen laf atma gibi girişimler ilan sahibinin isteği doğrultusunda açılan ilanda engellenebilir yada ilan sahibi bu yorumlara izin verebilir . Burada ilan sahibinin yaklaşımı çok önemlidir. Polemik yaparak laf yetiştirmeye çalışmak yerine şikayet etmeleri en kolay yöntemdir. Polemiğe giren üyelerin de mesajları silinmektedir, ilanları kilitlenebilmektedir.

dikkatini çekmedi galiba arkadaşım cihazım 10 günlük madem çok elini vicdanına koy sen söyle kaça satmalıyım?

mexico_35

mexico_35

Üye
polemik olsun diye yazmıyorum düşündüğüm bir telefon biraz fiyatı sıfır 320 diye yazmışsın o yüzden ttuhafıma gitti 10 günlük oldugunu farketmedim yoksa kimseyeyle laf yarıştırcak vaktim yok siz öyle yorumlamışsınız size iyi satışlar.

hhyytt

Üye
    Konu Sahibi
bende polemik peşinde değilim ama 10 günlük olduğunu farketmedim diyosun ben bunu bilmediğim için mesajını doğal olarak öyle algıladım çünkü bu tip insanlar çok fazlalar yine kırıcı olduysam kusura bakma teşekkür ederim...

Odysseus

Odysseus

Üye
2. El forumu kurallarımıza göre satmak / takas etmek istediğiniz cihazın her açıcan çekilmiş fotoğraflarını konuya eklemek durumundasınız. Ayrıca irtibat MSN üzerinden değil sitemiz üzerinden gerçekleştirilecektir. Başka bir online alışveriş sitesi linki vermek yasaktır. Bu kurallar uymadığınız takdirde konunuz yayından kaldırılacaktır.

Finlandiya malı 8800 ın fiyatı bu kadar olması imkansız. 1600 - 1700 gibi rakamlar söz konusu. Çin mallarının sahtelerine aldatmaca olarak Finlandiya yazabiliyorlar. Konuya bir an önce açıklık getirmelisiniz. Aksi takdirde konuyu yanlış bilgilendirmeden solayı sileceğim.

hhyytt

Üye
    Konu Sahibi
adem kardeşim cihazın fotoğraflarını beceremediğim için ekleyemedim bunu mesajımda belirtmişim ayrıca irtibat adresi olarak bir msn falanda vermiş değilim bunu nerden çıkardın onuda anlamadım ayrıca Başka bir online alışveriş sitesi linki verdiğimide hiç hatırlamıyorum bu arada cihaz seninde dediğin gibi taklit ancak çin değil finlandiya malı çin mallarında made in p.r.c. yazıyor ancak ben mesajımda cihazın orjinal olduğunuda iddia etmedim üstelik aynı cihazdan başka ilanlarda var hepside benimkinin aynısı ne resim var nede çakma diye belirtil miş bu kadar ilanın içinde neden sadece bana bu mesajın gönderildiğini hemde yoksa yanlış bilgilendirmeden kapatırım gibi tehditvari bir hava ile sanki insanları dolandırmaya çalışıyormuşum gibi bir ima yapıldığını anlamış değilim by durum daha çok yeni olduğum bu ortamda beni ziyadesiyle rahatsız etti işte mesele anlattığım gibi gocunacak hiçbirşeyim yok şükür ama konuyu silmenizde beni hiç rahatsız etmeytecek çünkü altında insanları kandırma imasıyla gönderilmiş bir mesaj bulunan bir ilan bana üzüntüden başka hiçbirşey veremez....

Odysseus

Odysseus

Üye
O mesaj herkese kalıp olarak gönderilmiştir, size özel değildir. Çin Malı değildir demişsiniz Made In PRC, Çin Malıdır. Kurallar hepimiz içindir. Bende satış konusu açtığım zaman size yazdıklarımın aynısını konuma uyguluyorum.

hhyytt

Üye
    Konu Sahibi
adem arkadaşım kalıp mesajsa ayrı mesele ben yalnız bana geldiğini düşünerek üzerime alındım o halde sorun yok ancak bi yerde anlaşmazlık var mesajımı okurken gözden kaçırdığını düşünerek tekrar yazıyorum ;
( adem kardeşim cihazın fotoğraflarını beceremediğim için ekleyemedim bunu mesajımda belirtmişim ayrıca irtibat adresi olarak bir msn falanda vermiş değilim bunu nerden çıkardın onuda anlamadım ayrıca Başka bir online alışveriş sitesi linki verdiğimide hiç hatırlamıyorum bu arada cihaz seninde dediğin gibi taklit ancak çin değil finlandiya malı çin mallarında made in p.r.c. yazıyor ancak ben mesajımda cihazın orjinal olduğunuda iddia etmedim üstelik aynı cihazdan başka ilanlarda var hepside benimkinin aynısı ne resim var nede çakma diye belirtil miş bu kadar ilanın içinde neden sadece bana bu mesajın gönderildiğini hemde yoksa yanlış bilgilendirmeden kapatırım gibi tehditvari bir hava ile sanki insanları dolandırmaya çalışıyormuşum gibi bir ima yapıldığını anlamış değilim by durum daha çok yeni olduğum bu ortamda beni ziyadesiyle rahatsız etti işte mesele anlattığım gibi gocunacak hiçbirşeyim yok şükür ama konuyu silmenizde beni hiç rahatsız etmeytecek çünkü altında insanları kandırma imasıyla gönderilmiş bir mesaj bulunan bir ilan bana üzüntüden başka hiçbirşey veremez.... )
yani benim cihazımda p.r.c. (people republica china (çin halk cumhuriyeti )) değil made in finland yazıyor umarım anlaşılmıştır. ilgin için tekrar teşekkür eder kolaylıklar dilerim...

evrenyeli19

Üye
orjınal konakı made ın korea
bnde var cunku bunun dısında prc fınland yaznaların hepsı cın malıdır yanı cakma urundur..

haltie

haltie

Üye
bu fiyata:hmmm

hhyytt

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım orjinal olduğunu iddia etmedik zaten bu fiyata ewt bu fiyata...

eravsar

Üye
2000 liralık telefonn 200lira ihtimalsiz çin malı arkadaşım orjinal fin malı 200 liraya ggetir kaç tane varsa alacam

eyup_33

Üye
abiler bakın arkadaşta bunu söylüyor zatn arkadaşın üzerine çok gidiliyor ve yani adamın çıldırmak üzere oldugunu düşünüyorum

tarıksayın

tarıksayın

Üye
çakma ürün lan

çakma ürün ....lanse ediliyor sisteme bu arada az önce yolladığım mesaj yarım gitti, imse alınmasın.

arkadaşlar telekominikasyon şirketinde çalışan biri olarak, carbon arte, luna vb.gibi diğer ürünlerin
200. 300 tl gibi fahiş rakamlara satılması çok komik...made in finland etiketi sadece 0.30 krş !!!!!!!!!!
oraya kendi isminizi bile yazabilirsiniz. ayrıca savunduğun gibi sıfırı yani ÇİN MALI 8800 CARBON nun fiyatı 115 tl + kargo size ait... sadece biraz daha araştırın. Ama bilinki oda ÇİN malı..........

hhyytt

Üye
    Konu Sahibi
Sayın tarık arkadaşım bir ilana yorum yaparken hangi şartlar altında yazıldığını kontrol et ondan sonra fiyatları fahiş olmakla suçla ben o ilanı 1 sene önce vermiştim ve o zamanki sıfır fiyatı 300 tl idi şimdi senin hiç araştırmadan !!! Yazdığın yorum sayesinde sitede pahalı ürün satan üye olarak bilineceğiz. Bundan sende benim kadar rahatsız olduysan lütfen telafi et...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt