**MERKA MARKET 3.0 & SNAPPZ MARKET** oyun,program vs. Artık android marketi kullanmayacaksınız

Sponsorlu Bağlantılar

veraman

Üye
    Konu Sahibi
**MERKA MARKET 3.0 & SNAPPZ MARKET** oyun,program vs. Artık android marketi kullanmayacaksınız
Arkadaşlar anroid marketi unutun. Bomba gibi iki market adresi veriyorum.

1- Bütün uygulama ve oyunlar kendinden füll

2- Android markette olan kısıtlamalar bu marketlerde yok. Android markette bulamayacağınız onbinlerce uygulama ve oyunu bu marketlerde bulabileceksiniz.

3- İçinde Gameloft, EA games, Glu oyunları + Navigasyon (türkiye haritalarıyla) programları bile füll

4- Marketler 24 saat açık ve çok hızlı.

5- Daha yazamadığım birçok özelliği ve artılarını kullandıkça göreceksiniz.

ARTIK ANDROİD MARKET KULLANMAYACAKSINIZ.

Dosya boyutları: merka market: 389 kb. - Snappz market: 184 kb.

İndirme adresleri:

merka market 3.0

snappz market :

• Beğen
Tepkiler: ziya çetin, xelat ve serif55

ABDULLAH_ABDULL

Üye
teşekkürler

KELGER

KELGER

Üye
eyvallah güzel olduğuna eminim çünkü bende marketi kullanmıyordum.
Blacmarkt ve 1 market i kullanıyordum

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
Deneyeceğim teşekkürler. Bende appbraini tavsiye ederim. Markettetki uygulamaları daha kapsamlı aratabiliyor, markette bazen gösterilmeyen güncellemelleri bu programda görebiliyorsun :)

KELGER

KELGER

Üye
merkamarket çalışıyor ama öbürünü daha çalıştıramadım , dönüp duruyor.

veraman

Üye
    Konu Sahibi
snappz marketi kurduktan sonra telefonu kapatıp açın. Ben kendim kullanıyorum snappz marketteki uygulama sayısı merka market kadar fazla ve bedava...

• Beğen
Tepkiler: yalcin47

veraman

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar anroid marketi unutun. Bomba gibi iki market adresi veriyorum.

1- Bütün uygulama ve oyunlar kendinden füll

2- Android markette olan kısıtlamalar bu marketlerde yok. Android markette bulamayacağınız onbinlerce uygulama ve oyunu bu marketlerde bulabileceksiniz.

3- İçinde Gameloft, EA games, Glu oyunları + Navigasyon (türkiye haritalarıyla) programları bile füll

4- Marketler 24 saat açık ve çok hızlı.

5- Daha yazamadığım birçok özelliği ve artılarını kullandıkça göreceksiniz.

ARTIK ANDROİD MARKET KULLANMAYACAKSINIZ.

Dosya boyutları: merka market: 389 kb. - Snappz market: 184 kb.

İndirme adresleri:

merka market 3.0

snappz market : [/QUOT

MERKA MARKETİ YÜKLEDİKTEN SONRA SİZDEN GÜNCELLEME İSTİYOR. MARKETİN ARAYÜZÜ DEĞİŞMİŞ. ÇALIŞMAMA GİBİ BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL. GÜNCELLEMEYİ KABUL EDİN, GERÇEK MARKETİ GÖRÜN...

xyzcba

Üye
Merkamarket gmail hesabini ve sifreyi istiyor. Guvenli mi acaba. Sifre ve kullanici adini girdim ama sonucta acilan veya guncelleme isteyen bir sey yok. Yarim saat bekledim ortada bir yuvarlak donuyor, bir yere tiklayinca acilmayan bir siteye yonlendiriyor.

corolla_58

Üye
Merkamarket gmail hesabini ve sifreyi istiyor. Guvenli mi acaba. Sifre ve kullanici adini girdim ama sonucta acilan veya guncelleme isteyen bir sey yok. Yarim saat bekledim ortada bir yuvarlak donuyor, bir yere tiklayinca acilmayan bir siteye yonlendiriyor.
AYNEN ancak ben yarım saat beklemedim

kbd77

Üye
ben guvenemedim buna

Üst Alt