Pelda-_- Üye Konu Sahibi Pondusss' Alıntı: şimdi aklıma geldi, Pelda hangi dilden gelmiş ve ne demek? Genişletmek için tıkla ... Kökeni Farsçadan Gelmiş ... Anlamıda Yaprak Verdi - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: hoşgeldin pelda(p harfiyle başlayan bisim düşünsem hiç aklıma gelmezdi çok güzel ve ilgi çekici) Genişletmek için tıkla ...
Pondusss' Alıntı: şimdi aklıma geldi, Pelda hangi dilden gelmiş ve ne demek? Genişletmek için tıkla ... Kökeni Farsçadan Gelmiş ... Anlamıda Yaprak Verdi - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: hoşgeldin pelda(p harfiyle başlayan bisim düşünsem hiç aklıma gelmezdi çok güzel ve ilgi çekici) Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye Pelda-_-' Alıntı: Kökeni Farsçadan Gelmiş ... Anlamıda Yaprak Verdi - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... yaprak verdi
Pelda-_-' Alıntı: Kökeni Farsçadan Gelmiş ... Anlamıda Yaprak Verdi - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... yaprak verdi
-efşan Üye Pondusss' Alıntı: yaprak verdi Genişletmek için tıkla ... Bence de tuhaf. Ama farklı ve güzel bir isim.
Pondusss' Alıntı: yaprak verdi Genişletmek için tıkla ... Bence de tuhaf. Ama farklı ve güzel bir isim.
Pelda-_- Üye Konu Sahibi TheM-CK' Alıntı: Bence de tuhaf. Ama farklı ve güzel bir isim. Genişletmek için tıkla ... Hıhı... İlk Duyulduğunda Tuhaf Geliyo İnsanlara...
TheM-CK' Alıntı: Bence de tuhaf. Ama farklı ve güzel bir isim. Genişletmek için tıkla ... Hıhı... İlk Duyulduğunda Tuhaf Geliyo İnsanlara...
-efşan Üye Pelda-_-' Alıntı: Hıhı... İlk Duyulduğunda Tuhaf Geliyo İnsanlara... Genişletmek için tıkla ... Tuhaf değil de farklı geldi biraz. Ama güzel.
Pelda-_-' Alıntı: Hıhı... İlk Duyulduğunda Tuhaf Geliyo İnsanlara... Genişletmek için tıkla ... Tuhaf değil de farklı geldi biraz. Ama güzel.
Pelda-_- Üye Konu Sahibi TheM-CK' Alıntı: Tuhaf değil de farklı geldi biraz. Ama güzel. Genişletmek için tıkla ... Hım Adımın Beğenildiğine Sevindim
TheM-CK' Alıntı: Tuhaf değil de farklı geldi biraz. Ama güzel. Genişletmek için tıkla ... Hım Adımın Beğenildiğine Sevindim
marist Üye Pelda-_-' Alıntı: Hıhı... İlk Duyulduğunda Tuhaf Geliyo İnsanlara... Genişletmek için tıkla ... ArkadaşLar Kürtçe'deki KeLimeLeri Türkçe'ye Çevirirken , Kürtçe'yi AnLamayanLara AnLamsız GeLebiLir. Ve Cok GüzeL ßir İsim Topraamm.
Pelda-_-' Alıntı: Hıhı... İlk Duyulduğunda Tuhaf Geliyo İnsanlara... Genişletmek için tıkla ... ArkadaşLar Kürtçe'deki KeLimeLeri Türkçe'ye Çevirirken , Kürtçe'yi AnLamayanLara AnLamsız GeLebiLir. Ve Cok GüzeL ßir İsim Topraamm.
Pelda-_- Üye Konu Sahibi marist' Alıntı: ArkadaşLar Kürtçe'deki KeLimeLeri Türkçe'ye Çevirirken , Kürtçe'yi AnLamayanLara AnLamsız GeLebiLir. Ve Cok GüzeL ßir İsim Topraamm. Genişletmek için tıkla ... Saolasın Tapraam ... Çeviri Konusundada Katılıyorum ...
marist' Alıntı: ArkadaşLar Kürtçe'deki KeLimeLeri Türkçe'ye Çevirirken , Kürtçe'yi AnLamayanLara AnLamsız GeLebiLir. Ve Cok GüzeL ßir İsim Topraamm. Genişletmek için tıkla ... Saolasın Tapraam ... Çeviri Konusundada Katılıyorum ...