FatoŞ Üye KayraBey' Alıntı: Şu tebessüme bak.Şıp demiş burnundan düşmüş Genişletmek için tıkla ... Öyle o Bana benziyor Ben ona değil
KayraBey' Alıntı: Şu tebessüme bak.Şıp demiş burnundan düşmüş Genişletmek için tıkla ... Öyle o Bana benziyor Ben ona değil
Pelda-_- Üye Konu Sahibi Mardinliyim - - - Eklendi - - - marist' Alıntı: Oy Oy HoşgeLdin PeLda. 1 Toprağım Vardı Şimdi OLdu 2 Tane - - - Eklendi - - - NereLisin Sen Bakem. Genişletmek için tıkla ... Mardiliyim
Mardinliyim - - - Eklendi - - - marist' Alıntı: Oy Oy HoşgeLdin PeLda. 1 Toprağım Vardı Şimdi OLdu 2 Tane - - - Eklendi - - - NereLisin Sen Bakem. Genişletmek için tıkla ... Mardiliyim
FatoŞ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: FatoŞ un çetesi burda toplanıyor demek hoşgeldin Pelda Genişletmek için tıkla ... Öyle Oldu Kujumm Benim Çetemden Peldada
- SerkeŞ -' Alıntı: FatoŞ un çetesi burda toplanıyor demek hoşgeldin Pelda Genişletmek için tıkla ... Öyle Oldu Kujumm Benim Çetemden Peldada
marist Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Öyle o Bana benziyor Ben ona değil Genişletmek için tıkla ... Dimi Kesin ÖyLedir. Pelda-_-' Alıntı: Mardinliyim Genişletmek için tıkla ... Onu ßiLiyom Topram. Neresinden Demek İstemiştim GaLiba.
~ FatoŞ ~' Alıntı: Öyle o Bana benziyor Ben ona değil Genişletmek için tıkla ... Dimi Kesin ÖyLedir. Pelda-_-' Alıntı: Mardinliyim Genişletmek için tıkla ... Onu ßiLiyom Topram. Neresinden Demek İstemiştim GaLiba.
FatoŞ Üye marist' Alıntı: Dimi Kesin ÖyLedir. Onu ßiLiyom Topram. Neresinden Demek İstemiştim GaLiba. Genişletmek için tıkla ... Öyle oda Kızıltepeden Topraam
marist' Alıntı: Dimi Kesin ÖyLedir. Onu ßiLiyom Topram. Neresinden Demek İstemiştim GaLiba. Genişletmek için tıkla ... Öyle oda Kızıltepeden Topraam
marist Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Öyle oda Kızıltepeden Topraam Genişletmek için tıkla ... Hmm Tmm Topraamm. ßaşım Gözüm Üstüne.
~ FatoŞ ~' Alıntı: Öyle oda Kızıltepeden Topraam Genişletmek için tıkla ... Hmm Tmm Topraamm. ßaşım Gözüm Üstüne.
FatoŞ Üye marist' Alıntı: Hmm Tmm Topraamm. ßaşım Gözüm Üstüne. Genişletmek için tıkla ... Başın gözün varolsun topraam
marist' Alıntı: Hmm Tmm Topraamm. ßaşım Gözüm Üstüne. Genişletmek için tıkla ... Başın gözün varolsun topraam
pelın_ hoşgeldin pelda(p harfiyle başlayan bisim düşünsem hiç aklıma gelmezdi çok güzel ve ilgi çekici)