merhabalar ben yeniyim arkadaşlar yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alaturkiye

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar ben yeniyim arkadaşlar yardım
bende bi 6600 var ultra mp3 lisans istiyor imei numaranız 33333333333333333 diyor lisan numaranız diyor ne gireceeeem buna yardım lütfen

FirstClasss

FirstClasss

Üye
Öncelikle hoşgeldiniz. Sizi operatöre bağlıyorum biraz sonra size yardımcı olucaz lütfen bekleyin. :P::megafon::ehe:)

FirstClasss

FirstClasss

Üye
Yorumlarınız hizmet kalitesi açısından kayıt altına alınmaktadır! :eheBeklediğiniz için teşekkür ederiz. :ehe

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
hoş geldin kardeş....ben bununla karşılaşmadım....
ama
toprakümit e soralım bakalım

alaturkiye

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hala bekliyorum yardımcı olan yokmu

mservank

mservank

Üye
biraz bekliceksin forum bu aralar tatil gibi ama er geç soruna cevap bulursun ;)

cem532

cem532

Üye
Ne Kadar Sabırısızsın Ya Bı Sanıye Bekleee

xkadir61

xkadir61

Üye
şimdi; önce telefonu kapat ve' *,3,yes've açma kapama tuşuna basarak telefonu aç.
artık ultramp3'ün lisans kodu isteyemeyecek. sorunu kökten çözdüm , teşekküre gerek yok.
:islik

toprakumit

toprakumit

Üye
Kardeşim önce telefona yıldız kare 06 kare yaz ve yazan imei numarasını bana gönder ben sana ultranın lisans kodunu yazarım... Pmdende gelebilirsin burayada yazabilirsin...

Sevgiler.....

yalcin_29

Üye
arkadaşım cok basit uğraşma boşuna bak herhangi birsiteden crakli ultra mp3 indir indirdiğin dosyanın içinde crak programı vardır ultramp3 teline kur sonrada pc de crak programını calıştır crak programı senden imei numarnı istiycek oraya yaz sana bir şifre veriçek o şifreyi telde ultra mp3 ac ve lisansa yaz program full senin sorun olmaz ok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt