-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: benzin koymassa az bile, iter durur Genişletmek için tıkla ... Yaşlı da, itemez ki. Bu arada sağlam dedikodu yaptık. Laz damarı tutarsa yandık.
- SerkeŞ -' Alıntı: benzin koymassa az bile, iter durur Genişletmek için tıkla ... Yaşlı da, itemez ki. Bu arada sağlam dedikodu yaptık. Laz damarı tutarsa yandık.
Tuba.Erva Üye Konu Sahibi arabam benzinli.gidip siz tüp taktirin fakirler hihh nöbetteyim arada okuyorum yazdiklarinizi mobil bakip.d
arabam benzinli.gidip siz tüp taktirin fakirler hihh nöbetteyim arada okuyorum yazdiklarinizi mobil bakip.d
-efşan Üye : - - - Eklendi - - - Benim arabam bile yok. Önce tüpü alsam, ileride araba alırsam takarım. Mesai saatlerinde telefon kullanma ebe hanım.
: - - - Eklendi - - - Benim arabam bile yok. Önce tüpü alsam, ileride araba alırsam takarım. Mesai saatlerinde telefon kullanma ebe hanım.
nokia_belle Üye Tuba.Erva' Alıntı: mesai saatini de astim ben bambaska bisey oldum.24 saat dile kolay.d Genişletmek için tıkla ... Morgdakilerin muhabbeti güzel oluyormuş duyduğuma göre soğuk espiriler yapıyorlarmış hazır 24 saat uyumamışken iyi muhabbet ederlerdi
Tuba.Erva' Alıntı: mesai saatini de astim ben bambaska bisey oldum.24 saat dile kolay.d Genişletmek için tıkla ... Morgdakilerin muhabbeti güzel oluyormuş duyduğuma göre soğuk espiriler yapıyorlarmış hazır 24 saat uyumamışken iyi muhabbet ederlerdi
Tuba.Erva Üye Konu Sahibi bizim servisin morgdan bi farki yokki.hepsi gidici neredeyse. sukur bu nobette bitti.ben uyumaya gidiyorum grsz
bizim servisin morgdan bi farki yokki.hepsi gidici neredeyse. sukur bu nobette bitti.ben uyumaya gidiyorum grsz
nokia_belle Üye Tuba.Erva' Alıntı: bizim servisin morgdan bi farki yokki.hepsi gidici neredeyse. sukur bu nobette bitti.ben uyumaya gidiyorum grsz Genişletmek için tıkla ... İyi uykular şimdiden
Tuba.Erva' Alıntı: bizim servisin morgdan bi farki yokki.hepsi gidici neredeyse. sukur bu nobette bitti.ben uyumaya gidiyorum grsz Genişletmek için tıkla ... İyi uykular şimdiden
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: onun arabası var güzel mi güzel Genişletmek için tıkla ... Bastımı gaza gider mi?
- SerkeŞ -' Alıntı: onun arabası var güzel mi güzel Genişletmek için tıkla ... Bastımı gaza gider mi?
-efşan Üye Tuba.Erva' Alıntı: bizim servisin morgdan bi farki yokki.hepsi gidici neredeyse. sukur bu nobette bitti.ben uyumaya gidiyorum grsz Genişletmek için tıkla ... Subliminal etki yapma hastalara, şikayet ederim seni.
Tuba.Erva' Alıntı: bizim servisin morgdan bi farki yokki.hepsi gidici neredeyse. sukur bu nobette bitti.ben uyumaya gidiyorum grsz Genişletmek için tıkla ... Subliminal etki yapma hastalara, şikayet ederim seni.
Tuba.Erva Üye Konu Sahibi - SerkeŞ -' Alıntı: malesef zamanı yok Genişletmek için tıkla ... hafta da 2 gun nobete gidiyorum sekerim
- SerkeŞ -' Alıntı: malesef zamanı yok Genişletmek için tıkla ... hafta da 2 gun nobete gidiyorum sekerim