Merhaba sayın MaxiCep yönetimi.Site güzel ama içeri girerseniz bir eleştiri ve önerim olacak :D :P

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba sayın MaxiCep yönetimi.Site güzel ama içeri girerseniz bir eleştiri ve önerim olacak :D :P
Merhaba sevgili Maxicep yönetimi.

Siteniz çok güzel evet gerçekten harika ama anlayamadığım birşey.Neredeyse tüm telefon modelleri için konu açılmış ama Nokia göremedim :S Onun yerine symbian versiyonları adına açmışsınız.

Önerime gelecek olursak bir tane Nokia başlığında bir bölüm açsanız tüm konuları altında toplasanız daha güzel olmaz mı ?

Saygılarımla...

DPool

DPool

Üye
Dostum , symbian işletim sisteminin çok fazla alt kolu var.Onların hepsi bir başlıkta toplansa aradığın şeyi bulmak işkence olur.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Kullandığın telefonun işletim sistemini bilmen yeterli.Çok pratik hemen bulursun istediğini.Hem bilinmesen bile parantez içlerinde hangi modeller-hangi işletim sistemi yazıyor.

'Patron

'Patron

Üye
Hem Symbıanı Sadece Nokia Kullanmıyor :oke:

'Şeref'

Emekli Yönetici
Kullandığın telefonun işletim sistemini bilmen yeterli.Çok pratik hemen bulursun istediğini.Hem bilinmesen bile parantez içlerinde hangi modeller-hangi işletim sistemi yazıyor.

+1

Sadece Nokia diye bir forum olamaz artık bu kadar çeşitli işletim sistemi varken.

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
    Konu Sahibi
Samsunglarda symbian olduğunu bilmiyordum :S Benim demek istediğim o symbian konularına ellemeden direk Nokia altında toplamayalım demek istedim.

mstf_l

mstf_l

Üye
Samsunglarda symbian olduğunu bilmiyordum :S Benim demek istediğim o symbian konularına ellemeden direk Nokia altında toplamayalım demek istedim.
Samsung sony ericsson lg bi kac tane daha vardı ama hatırlamıyom

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
    Konu Sahibi
Ama Nokia ağırlıklı değil mi ? Daha çok

----------Eklendi @ 15:42:42 ---------- Yazıldı @ 15:35:45 ----------

Neyse sadece fikir olarak söyledim ilginize teşekkür ederim :)

mstf_l

mstf_l

Üye
ha evet nokia agırlıklı orası dogru fikrinde guzel forum icin iyi bisey dusunmussun ama butun nokiaları bir konu altında toplanması demek n8 inde 5800 da e63 un de 6630 da 1110i nin de aynı konu altında toplanması demek ki bu da telefonuyla ilgili yardım arayan arkadasların zorluk cekmesine ve konu karmasasına neden olur.

Ozan

Ozan

Admin
İşletim sistemlerini genel olarak sitemize açmıs durumdayız, Symbian da bunlardan biri. Genelde sınıflandırmalarımızı basından bu yana telefon bazlı degil, işletim sistemi bazlı yapmıs durumdayız. Ancak işletim sistemine sahip olmayıp kendi sistemleri olan sony ericsson, motorola, samsung gibi telefon üreticilerine de genel baslık açmayı unutmadık. Sonuc olarak Nokia, symbian sistemli telefonlarını symbian kategorilerinde konusulmak üzere düzenlendi, düzeni bozmamız şu saatten sonra mümkün degil

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt