Merhaba Arkadaşlar iphone ile ilgili sorularım :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
thebekothe

thebekothe

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Arkadaşlar iphone ile ilgili sorularım :)
Arkadaşlar merhaba dün iphone 3g s 32 gb aldım genel olarak güzel ama bir kaç problemim var :)

i tunes bağladım 2-3 kere şimdi telefonumu restore etmemi istiyor forumdaki bir arkadaşımız free account alma yardımcı olmuş aynen uyguladım oldu ben bu restore işini anlamadım nedir ne değildir yardımcı olursanız sevinirim birde sadece fotoğraf film ve müzik atıcam i tunesten nerden yapabilirim şimdiden sağolun

--------------- Ekleme ---------------

yokmu yardım edicek arkadaşlar restore ediyimmi telefonu i tunes bulmuyor yoksa

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
hayırlı olsun restore 3.1.3 yapmanı istiyordur cihazın 3.1.2 dir eğer cihazı türkiyeden faturalı almişsan restore yaparsan bir sorun oluşmaz eger yurt dısından getirtmisen cihazın susar bir daha açılmaz
restore yaparsan Jailbreak denilen bir olay var onu yapamsın
Jailbreak nedir cihazını bazı basit yöntemlerle bedava oyun program tema yuklemeye yarar
sitelerden indirdigin program ve oyunları yuklersin j.b yaparsan
j.b yapmak istemiyorum dersen itunes uzerindene cok az bir ucretle oyun program satın alabilirsn
fotograf muzik yuklemek cok basit
müzik
itunesi ac sol ortada PLAYLİSTS var
en altında + isreti ile yeni parca listesi oluştur oluşturduktan sonra pc deki müziklerini bu listenin içine sürüklyerek bırak
telefonu pc bağladıgında otomatik telefona gönderecektir
video
itunesi ac telfonuna tıkla
Movies e gel masa üstündeki mp4 formatindaki videolarıın otomatik ituneste belirecek işaretleyerek telefona atabilirsin isaretledikten sonra sağ en altta sync

thebekothe

thebekothe

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler cihazı faturalı aldım ben sizi msnden ekliyicem yardımcı olursanız sevinirim o zaman ben cihazımı restore ediyorum

--------------- Ekleme ---------------

restore hata verdi beş dakika kala ne yapmalıyım ?

thebekothe

thebekothe

Üye
    Konu Sahibi
engin abi şimdide 2 tane hata veriyor sync yaparken msnden atarım onları sana

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Berkay sen harbi şansizmisin yaa :):):)

zed313

zed313

Üye
Restorede daha hata verdiyse hic jb ye kalkışma derim : D saka bi yana hayırlı olsun itunesten para verip indirmeye değmez sen jb at hem yeni aldıysan merak icerisinde herseyi yüklemek istiyor insan...

serhat00

serhat00

Üye
ben ilk aldigimda jailberak filan yoktu internete gire gire 1700 euro ceza geldi
ama biz o cezayi iptal ettirtik

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt