NewstYLe.34
Kapalı Hesap
Merhaba arkadaşlar elimd az kullanılmış fakat tertemiz n73 me var hemde 2 yıl garantili !!
slm arkadaşlar ben istanbuldan-gopta oturuyorum telefonumu satıp paraya çevirmek istiyorum.yelin yanında nokianın kendi hologramlı orjinal 2 gb hafıza kartı + içinde 418 müzik var.telefonda hiç bir sorun yok yada hiçbir yerinde çizik yok tertemiz!! ve teli alana yanında displex almanyadan ithal 5 gr çizik kremi hediyemizdir.
telefon kutusuyla birlikte verilecek içindekiler: nokia stereo kumandalı kulaklık+şarj aleti+garanti belgesi bulunmaktadır.evet satış fiyatı:350 tl istiyorum..almak isteyen 05342962453 numaralaı telefona mesaj çekebilirler.bu fiyattan tek kuruş aşağıya inmem.dediğim gibi tel az kullanılmış temiz .
ilgililere duyuulur
n:
telefon kutusuyla birlikte verilecek içindekiler: nokia stereo kumandalı kulaklık+şarj aleti+garanti belgesi bulunmaktadır.evet satış fiyatı:350 tl istiyorum..almak isteyen 05342962453 numaralaı telefona mesaj çekebilirler.bu fiyattan tek kuruş aşağıya inmem.dediğim gibi tel az kullanılmış temiz .ilgililere duyuulur
n: