Mercedes-Benz SLS AMG

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Mercedes-Benz SLS AMG
[h=2]Mercedes SLS AMG’nin halefi yarı-resmi casus fotoğrafları ile heyecanlandırdı![/h]
2015 yılında tanıtılabilir.
Alman oto üreticisi Mercedes-Benz, SLS AMG aracının yeni modeline ait bolca casus fotoğraf yayınladı! Evet, yanlış duymadınız; firmanın kendisi aracın casus fotoğraflarını yayınladı. Mercedes-Benz, son günlerde nefes almadan çalışan casus fotoğrafçılarıa zahmet olmasın diyerek insiyatif aldı ve kendi işini kendi elleriyle yapmayı tercih etti anlaşılan…

Elimize ulaşan bilgilere göre kod adı C190 olan prototip aracı son derece yoğun bir biçimde kamufle edilmiş olsa da gözle görünür bir biçimde SLS modelinden etkilendiği ortada. Kayda değer tasarım püf noktaları arasında uzun bir kaput, geleneksel kapılar ve çift çıkışlı egzost sistemine ev sahipliği yapan spor bir arka uç dikkatimizi çekiyor.

Motor seçenekleri henüz onaylanmamış olduğu için kesin bir bilgi vermekten kaçınacağız ancak daha önce tanık olduğumuz bazı söylenti ve detaylara göre model çift turbolu 4.0 litre hacmindeki bir V8 tarafından güçlendirilerek 485 beygir üretmeye zorlanabilir! Ayrıca dedikodular bununla da sınırlı kalmıyor; meslektaşları arasında en kalitelisi ünvanına sahip olmaya hazırlanan olası bir Black Series çeşidi de 585 beygir kadar inanması güç bir beygir kuvvetine sahip olabilir!

Çok iddialı bir biçimde gerçek hayata git gide yaklaşan spor araba, daha öncesinde SLC ve “bebek SLS” olarak da adlandırılıyordu. Bu müthiş aracın 2015 senesinde tanıtılması ve kabaca €109,000 ($142,920 / £92,970) maliyetinde olması bekleniyor.
Yeni Mercedes-Benz SLS AMG’nin yavru bir BatMobile’ı andırdığını da söylemeden geçemeyeceğiz; buradan Batman’e duyurulur!

 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı


Üst Alt