Mercan Tava

  • 25 Mart 2013
  • 512 Okunma
  • 1 Cevap

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Malzemeler

    1 kg. Mercan balığı,
    1 su bardağı kızartma yağı
    1 avuç un,
    Tuz,
    limon,
    maydanoz

    Yapılışı

    Balığı temizleyip, yıkayıp suyunu süzdürünüz. Yemek zamanına 20 dakika kala tuzlayıp, biberle*yiniz. Her tarafını düzgünce una bulayıp kızdırılmış yağ*da her tarafını pembeleşinceye kadar kızartınız. Balıkları daha sonra kâğıt havlu yayılmış tepsiye çıkarınız. (Fazla yağın gitmesi için). Servis tabağına, zevkinize göre yerleştiriniz. Limon, maydanoz dallarıyla süsleyebilirsiniz.
     


    Yazan: Haydar
  2. :tşk:
     
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
Yüklüyor...
23/09/2018 - 05:16