Merak ettigim bir sorun var. Ust duzey bilgili arkadaslari bekliyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Merak ettigim bir sorun var. Ust duzey bilgili arkadaslari bekliyorum..
Custom romlarla ugrasanlar; cm9,cm7,miui vs. yuklediginizde sizde de telefonla gorusurken karsi tarafta yanki sorunu oluyor mu? Yani karsi taraf kendi sesini duydugunu soyluyor mu?
Bunun sebebini bilen var mi? Hattan mi yoksa romdaki herhangi bir dosyadan mi kaynakli?
Aylardir ugrasiyorum bi cozum bulamadim kafayi yiyecegim

KayraBey

KayraBey

Üye
Bazen ben kendi sesimi duyuyorum.Stock rom kullanıyorum.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bende hiç olmadı :allalla:

- - - Eklendi - - -

bende hiç olmadı :allalla:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bu hattan kaynaklı. Örneğin iki telefonu yan yana koyup arayın birini bi kulağınıza diğerini bi kulağınıza koyun daha konuşmadan garip seslerin çıktığını görüceksiniz. Bu da öperatör kaynaklı bir durum romla alakası yok bence.

PriZm

PriZm

Üye
bendede olmuyor.şu ana kadar 50 den fazla rom yüklemişimdir böyle bir sorunla karşılaşmadım.

- - - Eklendi - - -

Edit:Jelly Bean'de de bir sorun yok :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Bu hattan kaynaklı. Örneğin iki telefonu yan yana koyup arayın birini bi kulağınıza diğerini bi kulağınıza koyun daha konuşmadan garip seslerin çıktığını görüceksiniz. Bu da öperatör kaynaklı bir durum romla alakası yok bence.

İki telefonu yan yana koyup ararsan ikisi de ayni ortamdaki sesleri birbirine ilettiginden ve sinyalleri de ayni yerden aldigindan acayip bir ses cikiyor bip bip bip diye giderek yukselen bir ses cikiyor. Onu biliyorum da onun romla bir alakasi yok..

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
bendede olmuyor.şu ana kadar 50 den fazla rom yüklemişimdir böyle bir sorunla karşılaşmadım.

- - - Eklendi - - -

Edit:Jelly Bean'de de bir sorun yok :D

Hattini ne zaman aldin peki yeni mi eski mi?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi

tam hatırlamıyorum.ama 1-1.5 yıl oluyor.

Benim de hemen hemen o kadar olmustur :hmmm operatorun de vodafone... Kernel driverlariyla alakali o zaman ya.. Bir de sadece bizim ulkede oluyor heralde xda da kimse karsilasmiyor bu sorunla.. ya da hepsi fakirler telefonla konusmuyorlar hic bilmiyorlar oyle bir sorunun oldugunu :ehe

PriZm

PriZm

Üye
dediğim gibi bir sürü rom yükledim piyasadaki her kerneli kullandım ama böyle bir sorunla karşılaşmadım.hatta ses kalitesi Jelly Beande daha net:ehe

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
dediğim gibi bir sürü rom yükledim piyasadaki her kerneli kullandım ama böyle bir sorunla karşılaşmadım.hatta ses kalitesi Jelly Beande daha net:ehe

Tamamda niye eziyorsun ki :D
İlla telefonu sattirip beni zarara sokup aldiracaksin bi tane i9000 :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Bundan sonra nexus harici bir android cihaz almam ya pismanim bunu aldigima ama buna da sukur diyorum artik..

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
operatör kaynaklı

PriZm

PriZm

Üye
modifiye edilmek isteniyorsa ya I9000 yada Nexus alınmalı çünkü Nexus'a çıkan her yenilik donanımları neredeyse aynı olduğundan I9000'e de hemen portlanıyor :D

cukuleaks

Üye
Hattan oluyordur büyük ihtimalle. Bnde çok rom yükledim böyle bi sorunum olmadı .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...