crazy_oruc
Üye
-
Konu Sahibi
-
Zaten Microsoft'un amacı bu.Çok mantıklı bir hareket ile PC sektöründeki üstünlüğünü mobil sektörde kullanıyor.Belki App Store'un app sayısına ulaşması zaman alır ama kalite bakımından çok daha kaliteli olacağına eminim.Çünkü bir çok uygulamanın mobil versiyonu yerine PC versiyonunu kullanabileceğiz.
Zaten Microsoft'un amacı bu.Çok mantıklı bir hareket ile PC sektöründeki üstünlüğünü mobil sektörde kullanıyor.Belki App Store'un app sayısına ulaşması zaman alır ama kalite bakımından çok daha kaliteli olacağına eminim.Çünkü bir çok uygulamanın mobil versiyonu yerine PC versiyonunu kullanabileceğiz.
Microsoft şöyle bi program yapsa pcdeki oyunları 1 programa atıyoruz ordan telefon un özelliklerini falan seçiyoruz sadece wp li telefonlar için ordan çeviriyo oyunları telefon için olurmu ilerde böyle teknoloji olurmu oyun başı 1 lira alırlar mesela
Microsoft şöyle bi program yapsa pcdeki oyunları 1 programa atıyoruz ordan telefon un özelliklerini falan seçiyoruz sadece wp li telefonlar için ordan çeviriyo oyunları telefon için olurmu ilerde böyle teknoloji olurmu oyun başı 1 lira alırlar mesela
1 lira çeksinler o zaman veya 3 lira oyuna bağlı biraz
bence böyle birsey yapsalar bilgisayar oyunlarını direk cıkartırlar. en azından telefonda oynanabilecekleri.
1 lira çeksinler o zaman veya 3 lira oyuna bağlı biraz
ula aklım nokia çift çekirdekli bi tepe akıllısı çıkarırsa diye ipona gidiyodu hatırlattınız bana bu konuyu daainşallah ileride yapımcılar bunları yaparlar. Çünkü çok kolay bişey. Ben c#'nin wp versiyonunu bekliyorum benimde merak ettiğim bişey var. Şu surface pro ile acaba crysis run tarzı oyunları yüksek grafiklerde oynayabilecekmiyiz? Bence bu zor gibi
inşallah donanım olarak çok üstün olurlar da fiyatını hakeder. Eğer öyle olursa düşündüklerimi de yaparım.
Ben windows'un tutturamıyacağını düşünüyorum çünki insanlar daha yeni androide alıştı ve ben daha uzun vadede windows phone ve nokia almayı hiç planlamıyorum artık modaları geçti bu markaların Tabi Pc işletim sistemi olarak değil fakat Nokia bence androide geçmedikçe batmaya devam edicek artık son duyduklarıma göre artık patentlerini satmaya başlamış durum kötü :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?