Menüyü hızlı kaydırınca ekran ters dönüyor! Başına gelen var mı beyler??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozgur0909

Üye
    Konu Sahibi
Menüyü hızlı kaydırınca ekran ters dönüyor! Başına gelen var mı beyler??
Menüyü hızlı kaydırınca ekran ters dönüyor böyle kasılmalar felan daha bugün oluştu bi iki uygulama yüklemiştim.Yüklediklerimi silince de düzelme di yardımcı olabilicek biri varsa,bilgi verirse lütfen yani

yaren_dede

yaren_dede

Üye
galeri resim widgeti (slayt show) eklediğimde bendede olmuştu kaldırınca düzeldi

ozgur0909

Üye
    Konu Sahibi
öyle bi widgetım yok şuan didik araştırıyorum nedenini bulmak için ama etkili olan birşey yok ne yazık ki

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
soft format atmanı önerırim telde yuklediğin uygulamaların kırıntı dosyaları kalmış olabilir

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
uygulamalara girince en alta inemiyom aşağı kaydırınca ters dönüyor bundan mı söz ediyorsun

----------Eklendi @ 16:52:35 ---------- Yazıldı @ 16:46:25 ----------

uygulamalara girince en alta inemiyom aşağı kaydırınca ters dönüyor bundan mı söz ediyorsun

Dostnametr

Üye
Galeri widgetide var kinetic scroll da var ve belirttiğiniz sorun yok.

ozgur0909

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 16:52:35 ---------- Yazıldı @ 16:46:25 ----------

Evet aynen bundan bahsediyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
ya bnde galery widgeti yükledim hiç birşey ters donmuyor nere girince donuyor ya:D

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ya bnde galery widgeti yükledim hiç birşey ters donmuyor nere girince donuyor ya:D

herkeste olmuyor heralde normal bekleme ekranında tel kafayı yiyor geçen yeni versiyonu çıkmış heralde yine tel sapıtır diye yükliyemedim korkudan :aman2:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Konu ile alakası yok ama bir zahmet şu galeri widgetinin linkini verebilir misiniz ?

SilentOne

SilentOne

Üye
herkeste olmuyor heralde normal bekleme ekranında tel kafayı yiyor geçen yeni versiyonu çıkmış heralde yine tel sapıtır diye yükliyemedim korkudan :aman2:
güncellememi gelmiş way be bnim nie haberim yok ya :D

ozgur0909

Üye
    Konu Sahibi
DivX player'ı kaldırınca sorun düzeldi arkadaşlar.Teşekkürler yindede.Konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt