Menüdeki programların adlarını değiştirmek

Sponsorlu Bağlantılar

Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
Menüdeki programların adlarını değiştirmek
Bu işleme başlamadan önce Hafıza Kartımızın köküne .jar yada .sis uzantılı bir dosya atıyoruz.İşlem için mutlaka gerekli...

1)

Öncelikle adını değiştireceğimiz program/oyunu ana menüde resimdeki gibi en başa koyuyoruz.Sonra herhangi bir dosya yöneticisiyle hafıza kartına atmış olduğumuz .sis yada .jar uzantılı program/oyun dosyasının üzerine geliyoruz.Tıklayıp yükleme işlemine başlıyoruz.Yükleme yaparken NO (n70 ve bazı modeller için menü tuşu ) tuşuna basarak çıkıyoruz.

Arka planda yükleme devam ederken hemen menüye girip imleci herhangi bir KLASÖR üzerine getiriyoruz.

SEÇENEK tuşuna basıp arka plandaki yüklemenin bitmesini bekliyoruz.Yükleme bitince imleç otomatik olarak ilk sıraya koyduğumuz,adını değiştirmek istediğimiz oyun/programa fırlayacak ve SEÇENEK tuşuna basarak açmış olduğumuz seçenekler menüsünde "Yeni isim ver" seçeneği hala seçilebilir durumda olacak."Yeni isim ver" seçeneğini seçiyoruz ve oyun/programa dilediğimiz yeni ismini veriyoruz

En başta "QWAK" olarak başladığımız oyunun ismini "Ördek" olarak değiştirmiş olduk :

Bu yöntemle bütün programların,oyunların,hatta telefonun kendi uygulamalarının bile (Kamera,Galeri,Rehber vs.) isimlerini değiştirebilirsiniz.Mesela ben Asphalt 2'yi NFS Most Wanted,Snakes oyununu Yılan,AgileMessenger'i MSN,MumSMS+'i de SMS Kilidi şeklinde değiştirdim :

emesut

emesut

Üye
Gercekten telefonu kandırmak icin güzel bir yöntem.
TeŞeKKüR eDeRiM

Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
evet telefonu klandırıyorum : )

sublieutenant

sublieutenant

Üye
exalans' Alıntı:

vayyy beeee... büyüksün be abi dün zaten senden bilgi kaparak 6600da mp3ü çaldırdım eee bugünde bu... telefon casusu oldum yaaa.. zaten arkadaşlar mobil hacker diyorlar sayende tutuklanacaz bunlarla:good: :good: :good: :ehe:

nghty

nghty

Üye
işe yarıyo sağol ;)

cihangumusa1

Üye
harika emeklerinize ellerinize sağlık...

Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
exalans´isimli üyeden Alıntı

vayyy beeee... büyüksün be abi dün zaten senden bilgi kaparak 6600da mp3ü çaldırdım eee bugünde bu... telefon casusu oldum yaaa.. zaten arkadaşlar mobil hacker diyorlar sayende tutuklanacaz bunlarla

tamam dostum tutuklanırsan kefaletini ben öderim

Miharbi

Üye
Bu güzel tutorialı* kaydetmek isteyen arkadaşlar için pdf versiyonunu hazırladım, exalansa katkıları için teşekkürler.

Pdf versiyonu:

*Kusura bakmayın, Türkçe güzel bir kelime bulamadım :S

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
exalans tema güzelmiş onuda paylaşsana :good:

Nazy

Nazy

Üye
güzel bilgi Saol

plt0607

Üye
kardeş güzelde hafıza kartının kökü neresi dosyayı kendimizmi oluşturuyoruz yoksa herhangi pronun sis uzantılı dosyası olurmu resimlede anlatmışsın ama ben gene bişi anlamadım

akrepkore

akrepkore

Üye
eline saglık dostum güzel bir paylaşım..

çileke%u015F

çileke%u015F

Üye
Exalans kardeş bilgi için sağolasın ben x-plore ile değiştiriyorum iconların isimlerini böylede oluyor bir dene istersen :)

Nazy

Nazy

Üye
kardeş güzelde hafıza kartının kökü neresi dosyayı kendimizmi oluşturuyoruz yoksa herhangi pronun sis uzantılı dosyası olurmu resimlede anlatmışsın ama ben gene bişi anlamadım

Mesela sende Fexplorer diye bir program var ve adını değiştirmek istiyosun...
Menüde Fexplorer 'ı sol üst köşeye taşıyosun.
Sonrada herhangi bir programı yüklüyosun.
Yükleniyor dediği anda No ya basıp yüklemeyi arka plana alıyosun.
Menüde bir klasörün üstüne gelip seçeneklere tıklayıp bekliyosun
imleç kendikendine Fexplorer'ın üzerine gelicektir (çünkü yükleme bitmiştir)
fakat yeniden adlandır seçeneği halen daha seçilebilir durumda olduğu için
yeniden adlandırabilirsin.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Güzel Paylaşim

KGK

Üye
saol

mustafa413

Üye
güzel olmuş