Menüde Uygulama Gizleme + Web Browserda Yer İmlerini Düzenleme [istek]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Menüde Uygulama Gizleme + Web Browserda Yer İmlerini Düzenleme [istek]
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

----------Eklendi @ 01:42:11 ---------- Yazıldı @ 01:02:05 ----------

yer imlerini buldum arkadaşlar tek menüde uygulama gizleme kaldı

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
"Private/10202be9/101F8847" .txt Dosyasını Aç "0x8" Satırında UID Kodları Yazmakta. Buraya Menüde Simgesini Gizlemek İstediğin Uygulamanın UID Kodunu Yazacaksın.

0x8 Satırı Görüntüsü (10008d5e UID Kodları Bölümü):

0x8 string "10008d5e" 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData

Uygulamanın UID Kodunu Öğrenmek için Sis Contents Programına İhtiyacın var. Sis veya Sisx Dosyasını Sis Contents Programına Atıp Üstten "İçindekiler" Bölümüne (Uygulama Simgesi) Geçerek .exe Uzantılı Dosyayı Çift Tıklyıp Açarsan Sol Üstte İlk Satırlarda Görebilirsin.

Bunun içinde Üstad, RamboFT'ye Teşekkürler. Bana da O Öğretmişti :)

Konusu için: http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/menuden-istediginiz-uygulamayi-gizleyin-603469.html

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır yaptım teşekkürler :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
"Private/10202be9/101F8847" .txt Dosyasını Aç "0x8" Satırında UID Kodları Yazmakta. Buraya Menüde Simgesini Gizlemek İstediğin Uygulamanın UID Kodunu Yazacaksın.

0x8 Satırı Görüntüsü (10008d5e UID Kodları Bölümü):

0x8 string "10008d5e" 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData

Uygulamanın UID Kodunu Öğrenmek için Sis Contents Programına İhtiyacın var. Sis veya Sisx Dosyasını Sis Contents Programına Atıp Üstten "İçindekiler" Bölümüne (Uygulama Simgesi) Geçerek .exe Uzantılı Dosyayı Çift Tıklyıp Açarsan Sol Üstte İlk Satırlarda Görebilirsin.

Bunun içinde Üstad, RamboFT'ye Teşekkürler. Bana da O Öğretmişti :)

D.N: Evden Çıkmam Lazım Eğer Yapamazsan Akşam Üzeri Geri Döneceğim Ancak Yardımcı Olabilirim.

Bunu da aynen bu şekilde yeni konu olarak açsana :oke:. Başlığa 'Menüden istediğiniz uygulamayı gizleyin' dersin :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt