Menajeri açıkladı! Fenerbahçe onu istiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Menajeri açıkladı! Fenerbahçe onu istiyor
Yeni sezon öncesinde Dirk Kuyt ve Salih Uçan transferinde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe bu kez gözünü savunma oyuncularına çevirdi.

Josep Yobo'nun durumunun belli olmamasının yanı sıra Bekir İrtegün ile de henüz anlaşma sağlayamayan Fenerbahçe'nin Brezilya'nın Internacional takımında forma giyen Rodrigo Moledo ile ilgilendiği ciddi şekilde konuşulmaya başlandı.
Brezilya basınında çıkan haberde; Aykut Kocaman'ın transfer etmek istediği isimler arasında, Corinthians 25 yaşındaki savunma oyuncusu Castan Leandro'nun ve Flamengolu 23 yaşındaki Welinton'un da yer aldığı ancak Moledo'nun ilk tercih olduğu belirtildi.
Rodrigo Moledo'nun menajeri Sandro Zardo konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki savunma oyuncusuyla yakından ilgilendiği açıkladı.
Zardo ayrıca, "Yapılacak teklifin miktarı hakkında bir şey diyemem ama ilgilendikleri doğru. Bana, Internacional'e teklif yapacaklarını söylediler. Ancak bu teklif ne zaman olur bilemem" dedi.
Röportaj sırasında 'Fenerbahçe'nin bu transfer için 8 milyon euro teklif edeceği doğru mu?' şeklinde bir soruya cevap vermeyen Sandro Zardo, sadece gülmekle yetindi.

Öte yandan Internacional Kulübü, 2014 yılında sözleşmesi sona erecek Rodrigo Moledo'yu daha önce satmayacaklarını açıklamıştı.

Rodrigo Moledo, Internacional formasıyla son iki sezonda çıktığı 30 maçta 1 kez fileleri havalandırdı. Bu karşılaşmadalarda genç savunma oyuncusu 9 sarı kart, 1 de kırmızı kart gördü.
Kaynak: Sporx
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt