Melo'nun dosyası kabarık ... İşte Felipe Melo'nun yaptıkları ..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Melo'nun dosyası kabarık ... İşte Felipe Melo'nun yaptıkları ..!
Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, Riera ile yaşadığı tartışmanın ardından bir kez daha gündeme geldi. Hırçın ve agresif tavırlarıyla dikkat çeken Melo, Türkiye'de de uzunca bir süre konuşulacağa benziyor.


Spor Toto Süper Lig'de şamiyonluk yolunda büyük bir avantaja sahip olan Galatasaray'da Felipe Melo ve Albert Riera arasında yaşanan kavga gündeme damgasını vurdu!

Sezon başında Juventus'tan kiralanan ve ligin 1. haftasında oynana İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında rakibine kafa attığı için gündeme gelen "pitbull" lakaplı Melo, Galatasaray'a transfer olmadan önce de saha içinde yaşadığı olaylar sebebiyle çok tepki almış ve eleştirilmişti.

Brezilya'da Flamengo, Cruzeiro, Gremio, İspanya'da Mallorca, Racing Santander, Almeira, İtalya'da ise Fiorentina ve Juventus formaları giyen Brezilyalı yıldızın kariyerindeki benzer olayları sizler için derledik.

5 ARALIK 2009 JUVENTUS - INTER


Felipe Melo'yu kadrosuna katan Juventus, 2009-2010 sezonuna 4 galibiyetle başlamış ama sonrasında performansında dalgalanmalar başlamıştı. 15. haftada kendi evinde İnter'i ağırlayan Juventus, bu karşılaşmayı 2-1 kazanırken, maça damgasını vuran isim yine Melo'ydu. Brezilyalı oyuncu 27. dakikada sarı kart görürken, takımı 2-1 öndeyken maçın 87. dakikasında yaptığı hareket ile ikinci sarı kartı gördü ve oyundan atıldı. Balotelli'ye sinirlenerek dirsek atan Melo'nun bu hareketinin ardından saha da karıştı. Pitbull bu hareketinin ardından uzunca süre tartışmaların merkezindeki isim oldu.


Felipe Melo kırmızı kart gördükten sonra sahanın hali...

17 AĞUSTOS 2009 MİLAN 1-1 JUVENTUS

2009 yazının en flaş transferlerinden Melo, siyah-beyazlı formayla ilk derbi maçını bir hazırlık maçında oynadı. Ancak İtalyan futbolunda hazırlık maçı da olsa derbi derbidir, hele sahada Gattuso ve Melo gibi iki hırslı oyuncu karşı karşıya oynuyorsa... Bu iki isim hazırlık maçında da rahat duramadılar, sahada kaldıkları sürece birbirleriyle uğraşan ikili, Gattuso'nun Melo'ya yaptığı bir faulün ardından birbirine girdi. Araya giren takım arkadaşları ikiliyi ayırırken, maçın özel bir maç olması iki yıldızı kırmızı karttan kurtardı.


6 OCAK 2010 JUVENTUS 1-4 PARMA

Juventus'ta beklenen performansı gösteremeyen Melo, saha içinde sıkça hırsının kurbanı olabiliyordu. 2010-2011 sezonunda Serie A'nın 18. haftasında Juventus kendi evinde Parma'yı ağırlarken, Brezilyalı yıldız henüz maçın 17. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Kendi sahasından çıkmak isterken Massimo Paci'nin presiyle zor anlar yaşayan Melo, Paci ile beraber yerde kaldı. O an sinirini kontrol edemeyen Melo,ayak tabanıyla rakibinin suratına tekme atınca uzunca bir süre İtalyan basınında eleştirildi ve büyük tepki topladı.





25 HAZİRAN 2010 PORTEKİZ 0-0 BREZİLYA

Juventus formasıyla ilk sezonunda "Altın Bidon" ödülünü alsa da Felipe Melo, 2010 Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nın ilk 11'inin değişmezlerindendi. Brezilya G Grubu'nda ilk iki maçını kazanıp gruptan çıkmayı garantilerken üçüncü maçında Portekiz ile karşılaştı. Melo maç boyunca gerginliği ve sert hareketleri ile dikkat çekti. Sertliği ile meşhur bir başka yıldız Pepe ile sıkça karşı karşıya gelen Melo, 43. dakikada sarı kart gördü. Onu vazgeçilmezi olarak gören Dunga, Melo'nun gerginliğine daha fazla dayanamadı ve oyuncusunu olayların daha çok büyümemesi ve kırmızı kart çıkmaması için oyundan çıkardı.

2 TEMMUZ 2010 HOLLANDA 2-1 BREZİLYA

Portekiz maçında yaşananlara rağmen ondan vazgeçmeyen Dunga, çeyrek finaldeki Hollanda maçına da onunla başladı. Maçın henüz 10. dakikasında Robinho'nun golünü hazırlayan Melo, ikinci yarının 8. dakikasında ise kendi ağlarını havalandırmaktan kurtulamadı. Fakat Melo'yu asıl öne çıkaran olay, Hollanda 2-1 öne geçtikten sonra 73. dakikada Robben'e yaptığı sert hareket ile gördüğü kırmızı karttı. Melo bu maçın ardından dünya spor kamuoyunda çok eleştirilirken, ülkesinde de Dünya Kupası'ndan elenmenin sorumlusu olarak gösterildi.




17 AĞUSTOS 2011 OLYMPIAKOS - GALATASARAY




11 EYLÜL 2011 İBB - GALATASARAY

Galatasaray forması altında ilk resmi maçına Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında çıkan Felipe Melo, Mahmut Tekdemir'e kafa attı. Bir pozisyon sonrası Melo, arkasından geldiği Mahmut'a kafa atarken, yerde kalan oyuncu bir süre kalkamadı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik heyeti ve oyuncularının itirazlarına rağmen, hakemler müdahaleyi göremediği için Brezilyalı futbolcu kırmızı kart görmekten kurtuldu.




20 ARALIK 2011 BEŞİKTAŞ - GALATASARAY


Beşiktaş ile Galatasaray arasında İnönü Stadı'nda oynanan derbi maçın ardından siyah-beyazlı tribünler ile girdiği dialogların ardından tedbirli olarak profesyonel disiplin kuruluna sevkedilen Felipe Melo, 1 maçlık cezaya çarptırılmıştı. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Felipe Melo'nun Beşiktaş tribünleri ile yaşadığı dialogun ardından Brezilyalı futbolcuya tepki göstermiş ve daha dikkatli olması konusunda ciddi uyarılarda bulunmuştu.


 


turker10

turker10

Üye
Kırmızı kartlara bakarsan karşısında balotelli-pepe-gattuso gibi futbol tariğinin en çirkef desek yanlış olmaz heralde futbolcuları var ve diğer sarı kartlarda falan adam hırslı ve istekli aklında galibeyet kazanma var... bence çok abartılı ve yanlış bakılan bi konu olmuş... yılın futbolcusu seçilmeye en uygun adama haksızlık gibime geliyor !!!!!!!!:nono:
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Robben de mi öyle ?
İBB li futbolcu mahmutta mı öyle ?
Beşiktaş taraftarına yaptığı o terbiyesiz harekette mi öyle ?
Daha önce Olimpiakos da oynayan Riera da mı öylemiş ? ( Bura da suçlu kim çok bariz görünüyor .
)

Parma da ki Massimo Paci de mi öyleymiş ? ...

Bırakın Allah Aşkına ya . Kendinizi bu şekilde kandırmayın . :ehe
 
-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Agresif bir oyuncu olduğunu inkar eden yok zaten. Agresifte olsa candır Melo.
 
'Davut

'Davut

Üye
Melo da Maşallah Hiç Büyük Maçları Boş Geçmemiş 2 Senedir...:) Adamlar Göndermezler Tabii Şampiyonluk yarışında En önemli adamlarından birisini mi Yollayacak...Bu Son olayı olmayacaktır Devamı geleçektir Mutlaka
 

Casio Murat

Üye
melo bunları yapmamalı..#
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
319
DiaBLoS


Üst Alt