MELON ADVANCED DEVICE LOCKS V112(171) 5800 için şifreleme programı(Denendi)(Signed)(Ama İnglizce)

Sponsorlu Bağlantılar

efeler12

efeler12

Üye
    Konu Sahibi
MELON ADVANCED DEVICE LOCKS V112(171) 5800 için şifreleme programı(Denendi)(Signed)(Ama İnglizce)
Telefonunuz Güvende! Telefonunuzda kişisel önemli verilerin ve bilgilerin korunması mı gerekiyor? Belirli uygulamalara erişimi kısıtlamanız mı gerekiyor? Telefonunuz çalındığı durumda erişim ve kullanılabilirliği engellemek mi istiyorsunuz?

Advanced Device Locks (ADL) seçilen uygulamaları Mesajlar, Resimler, Rehber, Video gibi içeriklere erişimi engellemeyi sağlar. ADL ile gizli bir kod belirleyerek telefonunuz başkaların eline geçse bile erişimi sağlamaları olanaksız olacaktır.
Anlatım için teşekkürler: eP_362

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ayvacık, sinemabunlar, Inspectat0R ve 9 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

windows_7

Üye
sertifika hatası nokia 5800 da

er22

Üye
sertifika hatasıı 5800 diyor cözüm nedir varmı başka program bilgi verinn

pelyas

Üye
sertifikalandırdım ama yinede sertifika hatası veriyor cözüm varmı lütfen yardım edinnn

narmi

Üye
arkadasim programi kendi telefonuna gôre sertifikalamissin yani senden baska kimsede calismaz

delikanli006

delikanli006

Üye
eyw kardes.bıkkınlık geldi artık unsigned yazısı görmekten.hani anlamadıgım madem signed yapabiliyorsunuz neden siteye yuklemeden önce signed yapıp öyle ekleseler dosyaları.benim gibi bu işi bir turlu yapamayan onlarca hatta yuzlerce insan var :)

--------------- Ekleme ---------------

buda unsigned cıktı :S

erdiun

Üye
5800 da sertifika hatası veriyr

saqo0pa

Üye
evet aynı hatayı banada diyor ne yapmamız gerek

marseyas_07

Üye
tesekkürler

Üst Alt