Melon Advanced Blocker v2.15(248) S60v3/S60v5/S^3 SymbianOS9.x Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Melon Advanced Blocker v2.15(248) S60v3/S60v5/S^3 SymbianOS9.x Unsigned Türkçe - MaxiPDA
Advanced Blocker ile istenmeyen sesli aramaları, video aramaları, metin mesajları, MMS ve WAP Push mesajlarını filtreleyebilirsiniz. Artık telefonunuz istemediğiniz şeyler için kapatmanıza gerek kalmayacak. Gelişmiş engelleyici sayesinde isteğinize göre tüm önemsiz arama ve mesajları engelleyebilirsiniz.

Özellikler:

• Otomatik başlatma modu ile telefonunuz açıldığında uygulamanın otomatik olarak çalışması
  • Engellenen mesajları kolaylıkla görebilme ve geri yükleyebilme
  • Tüm kara listedeki numaraları, kalıp numaralarını ve metin metin kurallarını anında reddetme
  • Sabit numaraları veya sayı gruplarını engelleme
  • Telefonun bekleme/ev ekranında gizli etkinlik göstergesi
  • Çeşitli kişi alma seçenekleri: Rehberden alma, İşlem Kaydından alma, Elle alma
  • Engellenen olaylar için ayrıntılı engelleme geçmişi kaydı
ve daha fazlası...

Yenilikler:

• Symbian^3 cihazlar için tam destek (Nokia N8, Nokia C7, Nokia E7, Nokia C6-01 vb.)
  • Düzeltilen ekran göstergesi

Konuda soru sormadan önce mutlaka okuyunuz. http://www.maxicep.com/maxipda-turk...enler-son-guncelleme-03-10-2010-a-334478.html

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: yesilyol22, hassan27, aytekus ve 12 diğerleri

Ferzan

Ferzan

Üye
:tşk: Ellerin Dert Görmesin

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler

'Şeref'

Emekli Yönetici
Teşekkürler emeğine sağlık

juju661

Üye
tşkler

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

abb94

abb94

Üye
teşekürler

~ angLr ^^

~ angLr ^^

Üye
GüzeL biR uyguLama. :)

ati5735

Üye
buna benzer bir program kullanıyordum fakat o internet bağlantısı gerektiriyordu bunda da öyle bir durum var mı? bir nokia c6-01 kullanıcısıyım telefonuma hacklediğimde garanti dışı oluyor mu?

kayaaa

Üye
teşekkürler...

bafrali046

bafrali046

Üye
buna benzer bir program kullanıyordum fakat o internet bağlantısı gerektiriyordu bunda da öyle bir durum var mı? bir nokia c6-01 kullanıcısıyım telefonuma hacklediğimde garanti dışı oluyor mu?

program internet bağlantısı gerektirmiyo ondan eminim ama hack garanti dışı bırakıyormu o konu hakkında bişe söyleyemeyeceğim malesef ama garanti dışı bırakacağını hiç sanmıyorum ben c5 03 kullanıyorum hackledim telefonu garanti dışı kaldığını sanmıyorum ama forumda arama yaparsan eğer hack'leme garanti dışı bırakıp bırakmayacağı hakkında bilgi alabilirsin

----------Eklendi @ 01:55:00 ---------- Yazıldı @ 01:48:34 ----------

bu program mesajda engelliyo resimden anladığım kadarıyla ama mesaj engelleyeceğim zaman belirli bi metin soruyo bana
bu konu hakkında hangi adımları izlemem gerekiyo?

----------Eklendi @ 02:01:29 ---------- Yazıldı @ 01:55:00 ----------

benzer bi program buldum galiba bu mesaj engelliyo daha denemedim ama teşekkür ederim paylaşım için

tutankhamon2

Üye
serfitika hatası verdi bana nokia c6-01 yeni güncel işletim sistemıne uygun bi numaradan gelen hem mesajı hemde numarayı engelleyecek proğram lazım yardım ederseniz şimdiden teşekkürler olrsa sevnrm :)

'Sefer

'Sefer

Üye
Teşekkürler

Üst Alt