Melike'nin Son Notu: Hayat Yordu Beni

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Melike'nin Son Notu: Hayat Yordu Beni





Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde, göğsünden tabancayla vurularak ölmüş halde bulunan lise öğrencisi 16 yaşındaki Melike S.'nin odasında bir 'veda mektubu' bulunduğu ortaya çıktı. Kendi el yazısıyla 'Ölümümden kimse sorumlu değildir, sadece hayat yordu beni' yazılı notu bulan polislerin, 'töre cinayeti' iddialarının da ortaya atıldığı olayla ilgili başlattığı soruşturma çok yönlü sürüyor.


Esentepe Mahallesi'nde 28 Nisan'da odasında tabancayla göğsünden vurulan Melike S.'nin ölümüyle ilgili soruşturmayı sürdüren Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin odada bulduğu veda notunda, genç kızın derslerden ve hayattan yorulduğunu anlattığı öğrenildi. Polisin, Melike S.'nin el yazısıyla yazıldığını belirlediği not kağıdında, şu ifadeler yer aldı:



"Sevgili Aileme ve arkadaşlarıma. Öncelikle aileme bana bu kadar hayat yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Ölümümden kimse sorumlu değildir, sadece hayat yordu beni. Derslerim yordu, dedim ya sadece hayattan yoruldum. Ölümümden sonra arkamdan konuşulmasını istemiyorum. Arkamdan dedikodu çıkarmasınlar. Sadece hayattan sıkıldım, yoruldum. Ailem sizleri çok seviyorum, kendinize iyi bakın. Arkadaşlarım sizleri de çok seviyorum, kendinize cici bakın. By. Melike S.."


'KIZIM KAZA SONUCU ÖLDÜ'


Baba 43 yaşındaki Mecit S., kızının intihar etmesini gerektirecek bir sorunu olmadığını belirterek, olayın kesinlikle töre cinayeti olmadığını, aile olarak töre cinayetlerine karşı olduklarını söyledi.


Melike S.'nin ölümünün ardından taziyeleri kabul eden 7 çocuk babası Mecit S., "Kızımın yiyecek ekmeği, içecek suyu kalmamış. Bundan sonra söyleyecek söz kalmadı ama ölümle ilgili soru işaretlerini de aydınlatmamız lazım. Biz aydın görüşlü, açık bir aileyiz. Eğer sevdiği ya da onu isteyen biri olsaydı, kesinlikle karşı çıkmaz kızımı evlendirirdim. Melike ile baba- kız ilişkisinden öte bir yakınlığımız vardı. Arkadaş gibiydik. Ölümü bizi yıktı. Olayın da kaza sonucu meydana geldiğine inanıyorum" diye konuştu.
 


Üst Alt