Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mekke s60v5 tema
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ka'in
Üye
Konu Sahibi
Mekke s60v5 tema
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uploaded with
Dowlant.
viper_06_07
Üye
ALLAH razı olsun dostum teşekkürler...
|SEÇKiN|
Üye
yahu kardeş, biz bu konularda çok acemiyiz maalesef. bu temanız çok hoşuma gitti de, ne ki, bunu telefonuma nasıl yüklerim bilmiyorum.
hem benim telefon 8500 wave. uyar mı buna acaba?
şöyle ayrıntılı yardımcı olursan çok sevinirim.
yahu kardeş, biz bu konularda çok acemiyiz maalesef. bu temanız çok hoşuma gitti de, ne ki, bunu telefonuma nasıl yüklerim bilmiyorum.
hem benim telefon 8500 wave. uyar mı buna acaba?
şöyle ayrıntılı yardımcı olursan çok sevinirim.
sağolasın sevgili muhammednur, teşekkür ederim abim, bilgilendirdiğiniz için.
ancak ne var ki, bir türlü de aklım ermiyor yav, enikonu bir tema, bir resim yahu... bada olsa ne olur, simbiyan olsa ne olur... diyecem ama, cehaletimiz hepten açığa çıkacak! )))
sağolasın sevgili muhammednur, teşekkür ederim abim, bilgilendirdiğiniz için.
ancak ne var ki, bir türlü de aklım ermiyor yav, enikonu bir tema, bir resim yahu... bada olsa ne olur, simbiyan olsa ne olur... diyecem ama, cehaletimiz hepten açığa çıkacak! )))
Tema sadece duvar kağıdından oluşmuyor telefon uygulamalarının simgelerinide barındırıyor ve her simgenin bir tanımlı adres numarası olur bu yüzden temalar her telefona uymaz. Ama resimler duvar kağıdı olarak uygulanabilir googleden resim taratın beğendiğiniz resmi duvar kağıdı olarak telefonunuza uygulayabilirsiniz.