Mekke & Medine Canlı Yayın Bulalım

Sponsorlu Bağlantılar

BuGRaHaN__1989

BuGRaHaN__1989

Üye
    Konu Sahibi
Mekke & Medine Canlı Yayın Bulalım
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Ben Bir Uygulama Arıyorum Mekke Medine Canlı Yayın Gösteren Uygulama Aradım Şunu Buldum Küre Tv Bu Gösteriyordu Ama Şimdi Göstermiyor Ama Ekranın Hepsini Kaplıyor Görüntü Sorunlu Oluyor Boyut Olarak Birde Şu Var Islamic Tv Live Free Bu Uygulamada Eskiden Gösterirdi Ama Artık Göstermiyor İngilizce Birşeyler Yazıyor Kapanıyor Son Olarak Arkadaşlar Hiç Bulamadım Güzel Gösteren Beraber Bulalımmı Bekliyorum Sizden Mesajlar Gerekirse Beni Facebookdan Ekleyin Konuşarak Beraber Buluruz Ben Buğrahan Başlık Resimime Bakın Tek Ben Çıkarım....Bu Benim İçin Önemli Bir Uygulama.....

• Beğen
Tepkiler: fthmnts

fthmnts

fthmnts

Kapalı Hesap
Aleyküm Selam...

burası büyük bir sitedir belki bulursun

BuGRaHaN__1989

BuGRaHaN__1989

Üye
    Konu Sahibi
Aleyküm Selam...

burası büyük bir sitedir belki bulursun

Yok yaa bulamadım bana mekke & medine canlı yayın gösteren en iyi uygulamayı bulabilirmisiniz lütfen çünkü çoğu uygulamayı denedim açılmadı genelde bu yüzden sizlerin yardımına ihtiyacım car bekliyorum sizlerin mesajlarını arkadaşlar....

• Beğen
Tepkiler: fthmnts
fthmnts

fthmnts

Kapalı Hesap
Yok yaa bulamadım bana mekke & medine canlı yayın gösteren en iyi uygulamayı bulabilirmisiniz lütfen çünkü çoğu uygulamayı denedim açılmadı genelde bu yüzden sizlerin yardımına ihtiyacım car bekliyorum sizlerin mesajlarını arkadaşlar....
abi inan banada lazım bende arıyorum

BuGRaHaN__1989

BuGRaHaN__1989

Üye
    Konu Sahibi
abi inan banada lazım bende arıyorum

Tamam senle ben tanışalım lütfen beni facebookdan ekle beraber araştıralım bulalım olurmu kardeşim ben Buğrahan Başlık bunu yaz tek ben çıkarım resimdeki fotoğrafım var bekliyorum seni ben hergün giriyorum facebooka....

messevim

messevim

Üye
Buyrun buradan indirebilirsiniz.

Kurduktan sonra programı açın en sağda dahası seçeneğine tıklayın oradan Mekkeden Canlı Yayın yazısına tıklayın. Ben buradan izliyorum sizde izleyebilirsinz.:)

fthmnts

fthmnts

Kapalı Hesap
Tamam senle ben tanışalım lütfen beni facebookdan ekle beraber araştıralım bulalım olurmu kardeşim ben Buğrahan Başlık bunu yaz tek ben çıkarım resimdeki fotoğrafım var bekliyorum seni ben hergün giriyorum facebooka....

Facebook kullanmıyorum...

Usta google de ara mutlaka bulursun

BuGRaHaN__1989

BuGRaHaN__1989

Üye
    Konu Sahibi
Buyrun buradan indirebilirsiniz.

Kurduktan sonra programı açın en sağda dahası seçeneğine tıklayın oradan Mekkeden Canlı Yayın yazısına tıklayın. Ben buradan izliyorum sizde izleyebilirsinz.:)

Bende dediğin uygulama uzun zamandır var ama orada eskiden izlerdim ama artık kapandı açılmıyor orada bana mekke ve medineyi canlı gösteren bir uygulama arıyorum lütfen sizler yardım edin bulalım ben çok uygulama yükledim ama youtube ile ilgili sorun var o yüzden göstermiyor lütfen bulalım

messevim

messevim

Üye
Bende dediğin uygulama uzun zamandır var ama orada eskiden izlerdim ama artık kapandı açılmıyor orada bana mekke ve medineyi canlı gösteren bir uygulama arıyorum lütfen sizler yardım edin bulalım ben çok uygulama yükledim ama youtube ile ilgili sorun var o yüzden göstermiyor lütfen bulalım
Ben şu anda sorunsuz izliyorum ?

BuGRaHaN__1989

BuGRaHaN__1989

Üye
    Konu Sahibi
Ben şu anda sorunsuz izliyorum ?

Ben izleyemiyorum şunu sölüyor ağ ile ilgili bir sorun oluştu diyor çünkü youtube ile ilgili olduğu için arkadaşlar mekke ve medine canlı yayın izleten bir uygulama bulalım lütfen arkadaşlar beni facebookdan ekleyin uygulamalar hakkında görüşelim beraber bulalım çok önemli bu uygulama benim için ben Buğrahan Başlık bekliyorum hepinizi lütfen yardım edin...

messevim

messevim

Üye
Ben izleyemiyorum şunu sölüyor ağ ile ilgili bir sorun oluştu diyor çünkü youtube ile ilgili olduğu için arkadaşlar mekke ve medine canlı yayın izleten bir uygulama bulalım lütfen arkadaşlar beni facebookdan ekleyin uygulamalar hakkında görüşelim beraber bulalım çok önemli bu uygulama benim için ben Buğrahan Başlık bekliyorum hepinizi lütfen yardım edin...
Şu an indirdim ve denedim. Çalışıyor.

Buyrun program linki

BuGRaHaN__1989

BuGRaHaN__1989

Üye
    Konu Sahibi
Şu an indirdim ve denedim. Çalışıyor.

Buyrun program linki

Tamamda bundan başka yokmu çalışmazsa nasıl olucak araştırdım ben ağ ile ilgili sorun oluştu diyor

BuGRaHaN__1989

BuGRaHaN__1989

Üye
    Konu Sahibi
Bende çalışıyor. Sorun telefonunuuz da öyleyse. Yapabileceğim birşey yok.

Sizde lütfen yardım edin ne yapıcam çalışması için çünkü çoğu mekke medine canlı yayın uygulaması bende çalışmıyor bildiğiniz uygulamadan anlayan birileri varsa lütfen bana numarasını verin arayım yoksada siz lütfen yardım edin bekliyorum

Üst Alt