Meizu'nun Exynos 8890'lu yeni bir akıllı telefonu ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Meizu'nun Exynos 8890'lu yeni bir akıllı telefonu ortaya çıktı
Çin'in önemli akıllı telefon üreticilerinden olan Meizu bu sene yepyeni modeller sunarken, son olarak geçtiğimiz gün düşük seviye modeli Meizu m3e ile karşımıza geldi. Bu akıllı telefon duyurunun ardından ön siparişe sunulmuştu ve gelen bilgilere göre de ilk 24 saatlik süre içerisinde 3 milyondan fazla kişi cihaz için kayıt oldu.



Diğer taraftan yeni modeller sunmaya devam eden Meizu'nun bir başka akıllı telefonu hakkında da bilgiler gelmeye başladı. Bu yeni akıllı telefon benchmark uygulaması AnTuTu üzerinde ortaya çıktı ve ayrıca cihazın bazı önemli teknik özellikleri hakkında da bilgiler gün yüzüne çıktı.

Henüz bu yeni akıllı telefonun isminin ne olduğuna dair bilgiler bulunmazken, AnTuTu'da Meizu_m96kod ismi ile görüntülendi. Bu yeni akıllı telefon gücünü ise Samsung tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemci ve Mali-T880 grafik işlemcili Exynos 8890'dan alıyor. Bu yonga seti, Samsung'un Galaxy S7, Galaxy S7 edge ve Galaxy Note7 modellerinde de kullanılmakta.

Akıllı telefonun ekran büyüklüğü belirtilmese de ekran çözünürlüğünün 2560x1440 piksel Quad HD olduğunu söyleyelim. 4GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesine sahip olan yeni Meizu akıllı telefon ayrıca 12MP arka kamera içeriyor ve cihazın Selfie kamerası da 5MP olarak gelmekte.

Akıllı telefon Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışmakta. Henüz akıllı telefonun ne zaman duyurulacağına dair bilgi ise bulunmamakta.


Meizu'nun Exynos 8890'lu yeni bir akıllı telefonu ortaya çıktı
 
  • Beğen
Tepkiler: hasan3472ty
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Pro 7 yada bilmiyorum :)

m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Üst Alt