Meizu orta segment için E3 modeli üzerinde çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Meizu orta segment için E3 modeli üzerinde çalışıyor

Son dönemlerde akıllı cep telefonu sektöründe Çin merkezli üreticilerin popülerliği gözlemlenirken, hem ürettikleri model sayılarında hem de elde ettikleri satış rakamlarında oldukça önemli artış gözlemleniyor. Kısa süre içerisinde birçok akıllı cep telefonu modelinin üzerindeki sır perdesini kaldırmak adına çalışan Meizu firması, şimdilerde ise orta segment kullanıcıları için hazırladığı E3 isimli akıllı telefon modeli üzerinde çalışıyor.

Amiral gemisi cep telefonu modeliyle yıl sorununda karşımıza çıkmaya hazırlanan Meizu, bu cihazla birlikte ilgiyi üzerine çekmeyi hedefliyor. Meizu E3 isimli cep telefonu modelinin 6 inç genişliğindeki 2160 x 1080 piksel çözünürlüklü bir IPS dokunmatik ekran üzerinde şekilleneceği düşünülürken, gücünü ise Snapdragon 636 yonga setinden alacağı belirtiliyor.

4 GB RAM ve 6 GB RAM olmak üzere iki farklı seçeneği bulunan cihazda, 32 GB, 64 GB ve 128 GB olmak üzere üç farklı depolama alanı seçeneği bulunacağı öne sürülüyor. Sızdırılan detaylara baktığımızda cihazın arka yüzünde oldukça güçlü 12 MP çözünürlüğündeki Sony IMX363 ana sensörü ve 20 MP çözünürlüğündeki yardımcı sensör yer alıyor. Cihazın ön yüzü çevrildiğinde ise 8 MP çözünürlüğündeki öz çekim kamerasının yer aldığını belirtelim.

Enerjisini 3300 mAh kapasitesindeki bataryadan sağlayacak olan cihazın üzerindeki sır perdesinin ne zaman kaldırılacağı bilinmezken, fiyat etiketinin ise 360 dolar seviyesinde olduğunu belirtelim.
 


Üst Alt