sarimakas
Üye
Meizu MX2 Özellikleri
Çin pazarını hedef alarak üretim gerçekleştiren Meizu firması yeni akıllı cep telefonu modeli Meizu MX2 'yi Pekin'de düzenlenen bir etkinlikle tanıttı. 16,32 ve 64Gb 'lık versiyonları ile piyasaya çıkacak olan yeni Meizu MX2'nin özellikleri ve sade tasarımı göz kamaştırıyor. Sahip olduğu performans özellikleri ve tasarımı ile
Meizu MX2'de microSIM kullanılmış. 16,32,64Gb'lık dahili hafızayı arttırabileceğiniz harici kart desteği cihazda bulunmuyor. FM Radyo ve 4G teknolojisi de cihazda kullanılmamış.
Çin pazarını hedef alarak üretim gerçekleştiren Meizu firması yeni akıllı cep telefonu modeli Meizu MX2 'yi Pekin'de düzenlenen bir etkinlikle tanıttı. 16,32 ve 64Gb 'lık versiyonları ile piyasaya çıkacak olan yeni Meizu MX2'nin özellikleri ve sade tasarımı göz kamaştırıyor. Sahip olduğu performans özellikleri ve tasarımı ile
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nın da olumlu olacağını düşünüyoruz.Samsung tarafından üretimi yapılan MX5S platformun desteğini alan Meizu MX2, 1.6 Ghz hızında çalışan 4 çekirdekli güçlü işlemcisi ile çok daha hızlı. 2Gb DDR2 1066Mhz ram'den destek alan işlemci, göz önündeki bir çok akıllı telefonun performansına taş çıkartacak cinsten. Meizu MX2 cep telefonu işletim sistemi olarak Android'in 4.1 Jelly Bean versiyonunu kullanıyor. 4.4" boyutundaki ekran 1280x800 piksel çözünürlüğe sahip. ~347ppi piksel yoğunluğu, 450 cd /m2 parlaklık, 1000:1 kontrast oranı gibi değerler de oldukça üst seviyede. Meizu MX2'de microSIM kullanılmış. 16,32,64Gb'lık dahili hafızayı arttırabileceğiniz harici kart desteği cihazda bulunmuyor. FM Radyo ve 4G teknolojisi de cihazda kullanılmamış.