ReCo_54
Üye
Meızu (meyzu) m9 güvenlik kodu acil yardım !!!
Herkese selam.
Benim sorunum; yeni, sıfır bitane meizu ya da (meyzu) m9 iphone aldım. Sim kartımı takıp açtım, güvenlik kodu istedi. Kullanma kılavuzunda yazan 1122 kodu girdim ama yanlış dedi. Aklıma gelen sayıları denememe rağmen bir başarı elde edemedim. Telefonla yardım almaya çalışmak çok zaman alıyor. Birkere SX1 kilitlenmişti, müşteri hizmetlerinin telefon numarasını bulana kadar canım çıkmıştı. Üstelik birgün sonra kod kırıcı şifreyi vermiştiler. Şimdi bu cihazın Güvenlik kodunu nasıl kırabilirim ? ya da sıfırlayabilirim ?
Yardım edecek herkese şimdiden teşekkür ederim...
--------------- Ekleme ---------------
Gerek kalmadı beyler...
Daha önce samsung e250 sökme konusunda yardım istemiştim ama kimseden yardım alamamış, sorunu kendim haletmiştim. Şimdide şifreyi değiştirenden şifresini öğrendim. Sorun kalmadı yani...
Benim sorunum; yeni, sıfır bitane meizu ya da (meyzu) m9 iphone aldım. Sim kartımı takıp açtım, güvenlik kodu istedi. Kullanma kılavuzunda yazan 1122 kodu girdim ama yanlış dedi. Aklıma gelen sayıları denememe rağmen bir başarı elde edemedim. Telefonla yardım almaya çalışmak çok zaman alıyor. Birkere SX1 kilitlenmişti, müşteri hizmetlerinin telefon numarasını bulana kadar canım çıkmıştı. Üstelik birgün sonra kod kırıcı şifreyi vermiştiler. Şimdi bu cihazın Güvenlik kodunu nasıl kırabilirim ? ya da sıfırlayabilirim ? Yardım edecek herkese şimdiden teşekkür ederim...
--------------- Ekleme ---------------
Gerek kalmadı beyler...
Daha önce samsung e250 sökme konusunda yardım istemiştim ama kimseden yardım alamamış, sorunu kendim haletmiştim. Şimdide şifreyi değiştirenden şifresini öğrendim. Sorun kalmadı yani...