Meizu Metal akıllı telefon Oppomart tarafından listelendi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Meizu Metal akıllı telefon Oppomart tarafından listelendi
Bak bu cihazı ülkemizde 899 veya 999 liradan sat bak nasıl peynir ekmek gibi gidiyor :sirit:


Meizu, iki gün sonra yeni bir akıllı telefon modelini resmi olarak duyuracak…


Meizu, Çinli önemli markalardan bir tanesi ve iki gün sonra da bir etkinlik ile karşımıza gelecek. Firmanın bu etkinlikte de yeni nesil Blue Charm cihazlarını gün yüzüne çıkarması bekleniyor. Blue Charm firmanın düşük fiyatlı Android modelleri olurken, Çin dışında da Meizu m serisi olarak bilinmekte.



Meizu’nun yeni nesil Blue Charm modeli, Blue Charm Metal olarak dile getirilirken, cihazın bazı görselleri ve hakkında bazı teknik özelliklerine dair bilgiler bir kaç gün önce ortaya çıkmıştı. Şimdi de duyurulmadan önce Oppomart tarafından listelendi.

Oppomart, yeni akıllı telefonu Meizu Metal adı ile listelerken, ayrıca cihazın görseli ve teknik özelliklerini de gün yüzüne çıkardı.

Meizu Metal akıllı telefon 5.5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olarak geliyor. Yonga seti ise sekiz çekirdekli Cortex-A53 tabanlı işlemci içeren MediaTek Helio X10 olarak belirlenmiş.

PowerVR G6200 grafik işlemcisine sahip olan yeni akıllı telefon Meizu Metal 3GB sistem belleği içeriyor. Yeni cihazın arka yüzünde 13MP kamera bulunurken, ön kamera da 5MP olarak yer almakta. 16GB ya da 32GB dahili veri kapasitesi içeren cihaz 4G LTE desteği de sunarken, ayrıca batarya kapasitesi de 3.050mAh olarak belirlenmiş.

Google Android 5.1 tabanlı Flyme OS üzerinde çalışan akıllı telefon Oppomart üzerinden 249$ fiyat etiketi ile satışa sunuluyor…

Meizu Metal akıllı telefon Oppomart tarafından listelendi - MaxiCep
 


Üst Alt