Meizu M2’nin teknik özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı 96$

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Meizu M2’nin teknik özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı 96$
Ağustos ayı sonunda m2 note modeli 799 lira civarından satışa çıkacak

M2 modeli de yıl sonuna doğru gelir herhalde fiyatı da bence 400-500 lira olması lazim

Meizu’nun yeni giriş seviyesi akıllı telefonu M2, yarın gün yüzüne çıkabilir…


Yeni bir çok model ile farklı pazarlarda mücadele eden Meizu, kısa bir süre önce en önemli modellerinden olan Meizu MX5’i resmi olarak duyururken, bir süredir firmanın yeni akılı telefon modellerinden Meizu M2 için bilgiler gelmekte.



Büyük ihtimalle bu yeni akıllı telefon yarın resmi olarak duyurulabilir ve cihaza dair çok önemli bilgiler Çin’de faaliyet gösteren, online satış sitesi TMall’da ortaya çıktı. Cihazın hem bazı teknik özellikleri listelendi hem de fiyatı göründü.

TMall üzerinden gelen bilgilere göre yeni akıllı telefon Meizu M2, 5″ büyüklüğünde ve 1280×720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelmekte. Akıllı telefon yonga seti ise 1.3Ghz saat hızında çalışan 64-bit dört çekirdekli işlemcili MedaiTek MT6735 olarak belirlenmiş.

Meizu M2’nin arka yüzünde 13MP çözünürlük sunan kamera bulunurken, ön kamerası da 5MP olarak Selfie çekimler için geliyor. Cihazda sistem belleği ise 2GB olarak yer alıyor ve ayrıca microSD kart desteği ile arttırılabilir şekilde 16GB dahili veri kapasitesi ile geliyor.



Google tarafından geliştirilen Android 5.0 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon ayrıca 4G LTE ve çift SIM kart desteğine sahip. 8.7mm kalınlığa sahip tasarım ile gelen akıllı telefonun fiyatı ise 599 Yuan ( Yaklaşık 96$) olarak belirlenmiş.


Meizu M2’nin teknik özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı - MaxiCep
 


CsWqIve34

Üye
96$ nasil 400-500 tl oluyor :hmmm
 

Emre

Üye
Nokia'nın 1100i modelindeki orta tuşu kast etmis olabilirler.
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Bakalım bugün meizu etkinlik düzenliyor bu cihazı tanıtacak büyük ihtimal
 


Üst Alt