Utku Üye türk askerini teröristle aynı konuma nasıl getirirsin terörisle aynı işi yapıyor sanki de farkı bu yazmışsın ............ .......banlanmak istemiyorum --------------- Ekleme --------------- bu araya kaynadııı
türk askerini teröristle aynı konuma nasıl getirirsin terörisle aynı işi yapıyor sanki de farkı bu yazmışsın ............ .......banlanmak istemiyorum --------------- Ekleme --------------- bu araya kaynadııı
Revengeful Emekli Yönetici !..John Marston..!' Alıntı: türk askerini teröristle aynı konuma nasıl getirirsin terörisle aynı işi yapıyor sanki de farkı bu yazmışsın ............ .......banlanmak istemiyorum --------------- Ekleme --------------- bu araya kaynadııı Genişletmek için tıkla ... Resmin ne anlattığını anlamadın sanirim
!..John Marston..!' Alıntı: türk askerini teröristle aynı konuma nasıl getirirsin terörisle aynı işi yapıyor sanki de farkı bu yazmışsın ............ .......banlanmak istemiyorum --------------- Ekleme --------------- bu araya kaynadııı Genişletmek için tıkla ... Resmin ne anlattığını anlamadın sanirim
ĄRMOЙİ Üye !..John Marston..!' Alıntı: türk askerini teröristle aynı konuma nasıl getirirsin terörisle aynı işi yapıyor sanki de farkı bu yazmışsın ............ .......banlanmak istemiyorum --------------- Ekleme --------------- bu araya kaynadııı Genişletmek için tıkla ... Sakiiin...aynı konumda olmadığını belirtmişim zaten..neden bahsediyorsun?
!..John Marston..!' Alıntı: türk askerini teröristle aynı konuma nasıl getirirsin terörisle aynı işi yapıyor sanki de farkı bu yazmışsın ............ .......banlanmak istemiyorum --------------- Ekleme --------------- bu araya kaynadııı Genişletmek için tıkla ... Sakiiin...aynı konumda olmadığını belirtmişim zaten..neden bahsediyorsun?