Mehmet Topuz'dan Fenerbahçe itirafı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mehmet Topuz'dan Fenerbahçe itirafı
Kayserispor'da oynadığı dönemde transfer sürecinde büyük tartışma yaratan ve Beşiktaş ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren Mehmet Topuz, Fenerbahçe'ye geldiği için mutlu olduğunu dile getirdi.

Sabah'ta yer alan habere göre Mehmet, "Fenerbahçe'ye ilk geldiğimde Daum döneminde yedek kalıyordum. O zamanlar hep 'yanlış takıma geldiğimi' düşündüm. Ancak şimdi 'İyi ki Beşiktaş'a gitmemişim' diyorum. Aykut Kocaman ile hem futbol olarak kendimi daha yukarı seviyeye çektim hem de takımda daha fazla yer bulmaya başladım." ifadelerini kullandı.

İstanbul'da çok fazla dışarı çıkmadığının altını çizen tecrübeli oyuncu, "Annem ve babamla yaşıyorum. Annem eve saat 23.00'ten sonra girmemi yasakladı. Günlerim çoğunlukla Samandıra ile ev arasında geçiyor. Dışarıda yemek yemeyi çok seven biri de değilim. Hiçbiri annemin yaptığı yemeklerin yerini tutmaz" sözlerini kullandı.

Abdullah Avcı'nın kendisini Milli Takım'a almamasına üzüldüğünü de dile getiren oyuncu, kendisinin istikrarlı olduğu için bu formayı hak ettiğini de sözlerine ekledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt