Mehmet Topal’da büyük fark

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mehmet Topal’da büyük fark
Kuyt'ı kadrosuna katarak transfere hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe'nin, Mehmet Topal için Valencia ile kıran kırana pazarlık yaptığı ortaya çıktı.

Sarı-lacivertlilerin, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın gözdesi olan milli futbolcu için 3.5 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardığı, ancak İspanyol ekibinin bu rakamın iki katını istediği öğrenildi. Ekonomik kriz yaşayan Valencia'nın zam üstüne zam yaptığı ve Mehmet Topal'ın fiyatının bir anda 7 milyon euroya kadar yükseldiği kaydedildi.

Milliyet'in haberine göre; Fenerbahçe'nin, Valencia ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan başarılı futbolcu için 4 milyon euronun üzerine çıkmayacağı ifade edildi. İspanyol kulübü geri adım atmazsa Aykut Kocaman'ın çok istediği bu transfer büyük olasılıkla suya düşecek.

Valencia, sarı-lacivertli kulübün transfer listesinde yer alan bir diğer yıldızı Tino Costa için ise sürpriz bir biçimde 5 milyon euroluk bonservis istedi. Mehmet Topal gibi 2014'e kadar sözleşmesi olan Arjantinli orta saha için de pazarlıkların sürdüğü vurgulandı. Fenerbahçe'nin, Mehmet Topal'la anlaşılması halinde Tino Costa'dan vazgeçeceği iddia edildi.

Bu arada Real Madrid'in satış listesine koyduğu Lassana Diarra'nın, Fenerbahçe'den istediği senelik ücreti 5 milyon eurodan 3.5 milyon euroya çektiği ileri sürüldü. Kuyt'la 2 milyon 850 bin euroya anlaşan yönetimin bu rakamı da çok yüksek bulduğu belirtildi.
Kaynak: Milliyet
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt