Mehmet Topal Valencia'da!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Hayır pes'de adamı yaratık gibi yapmışlar ondan diyorum yoksa bende takip ediyorum...Adam sürekli yedek klubesinde oynadığındada o kadar arzulu değil...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yok yok , Galatasaray a gelirse çok büyük iş yapar . Çok kaliteli bir oyuncu ve genç .
Arda yıldız mı , kesinlikle hayır .
Babel yıldız mı , kesinlikle EVET .
( Yetenekleri ve kapasiteleri bakımından söylüyorum . )

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bende zaten Babele vurduysam öldürmedim...Potansiyeli var ama uzun zamandır formundan uzak..Bu nedenle şu an Arda ona göre daha kıymetli...
Ha inşallah gelir de GS'de açılır....:DBu duaya amin derim...:)

Necmati

Necmati

Üye
hayırlısı olsun inşallah beğenilir bi türk daha avrupada göğsümüzü kabartır :D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Arda fizik olarak ingilterede oynayabilecek bir oyuncu değil ispanyada liginde oynar ama messi izin verirmi bilmem

haltie

haltie

Üye
M.Topal transferi iyi oldu nihattan sonra ülkemize para kazandıran büyük bir transfer oldu bana göre dışarıya yeterince para veriyoruz katar gibi olduk.bu arada guizada valencia ile görüşmeler yapıyormuş .

Εthnic

Εthnic

Üye
M.Topal transferi iyi oldu nihattan sonra ülkemize para kazandıran büyük bir transfer oldu bana göre dışarıya yeterince para veriyoruz katar gibi olduk.bu arada guizada valencia ile görüşmeler yapıyormuş .

bu ispanyollarin turkiye ligini hic izlemedikleri belli.. m topala 5 milyon saydilar o yetmiyormus gibi birde guizayi alacaklarmis.. yazik adamlara...

haltie

haltie

Üye
Mehmet topal çalışan bir oyuncu milli takımda da öyle.adamların bir bildiği vardır heralde :ehe

Εthnic

Εthnic

Üye
Mehmet topal çalışan bir oyuncu milli takımda da öyle.adamların bir bildiği vardır heralde :ehe

m topalin iyi niyetliliginden cabasindan hic bir supem yok fakat teknigi cok yetersiz...

haltie

haltie

Üye
5 milyon euro gibi para vermişler iyi oldu:)aurelio bile orda yok oldu umarım topal başarılı olur

Εthnic

Εthnic

Üye
umarim....

arslansem

arslansem

Üye
Geçen sene bana göre olmazsa olmaz biriydi ve takımın yükünü çeken futbolcuydu.Ama bu sene geçen sene ki performansından çok uzak kaldı.Satılma zamanı doğruydu.Hayırlısı olsun.
Sadece futbolu düşünen,adam gibi adam..Başarılı olacağına inanıyorum kesinlikle.Yolu açık olsun ;)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
inş başarılı olur galatasarayda iyi işler yaptı avrupaya gitmesi iyi türkiyede kalırsa harcanır (örnek arda gibi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...