Mehmet Topal Valencia'da!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Mehmet Topal Valencia'da!!!
Galatasaray Kulübü, futbolcusu Mehmet Topal'ın transferi için İspanyol Kulübü Valencia ile anlaştı. Transferin, sağlık kontrolü sonrası gerçekleşeceği açıklandı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, ''Profesyonel futbolcumuz Mehmet Topal'ın İspanya'nın Valencia takımına transferi için taraflar arasında her türlü konuda anlaşma sağlanmıştır. Mehmet Topal'ın Valencia'ya transferi, yapılacak olan sağlık kontrolü sonrasında gerçekleşecektir'' denildi.

Galatasaray ile yaklaşık 5 milyon avroya anlaştığı öğrenilen İspanyol ekibinin, Mehmet Topal ile 4 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ilginç..:hmmm

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Sevindim Mehmet topal için Kendini kurtarmış biraz daha iler oynayıp risk alsa Tadından yenmez Hani kumaşı işi oyunu çirkinleştirmiyor hakeme diğer oyunculara saygılı kim olursa olsun severim böyle oyuncuları yolu açık olsun başarılı olucagına inanıyorum

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Haber Gs'nin sitesindede duyuruldu....

Yolu açık olsun beğendiğim bir oyuncuydu...İnşallah başarılı olur...
İyi getirisi oldu...
5 milyon avro çok güzel para...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu parayla gider , bir tane çakma yıldız , takımında istenmeyen , disiplinsiz oyuncuyu alır gelirler ülkemize ...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Guiza gibi...:D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Güiza disiplinsiz değildi ki , ya da takımın da istenmeyen oyuncu değildi ki ..! En form da dönemin de alındı . Ne alaka verdiğin örnekle .

Aşı tutmamış olabilir o ayrı . Mevzu da o değil zaten .

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bu parayla gider , bir tane çakma yıldız , takımında istenmeyen
Bu tanıma ondan başkası uymaz bence...:D

Haaa pardon 5 milyon avroya guiza'yı alamazdık en az 14 milyon avro olması lazım....:D :D

'Davut

'Davut

Üye
Herkes Guizayı kafasına koymuş...Bir Fenerbahçeli örnek verirken Diğer takım Sadece Guiza diyor...Kıskançlık kokuları geliyor bana ...

İyi avrupada bir top koşturan futbolcumuz oldu inşallah başarılı olur...

Hayırlı olsun...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Dunga Elanoyu takımada aldı kupa sonrası onuda iyi bir paraya satarsak zaten Jo,Franco da gidiyor...Ofansif yönümüz zaten çok iyi..2 kaliteli defans oyuncusuyla ve tecrübeli bir kaleciyle işlem tamam olur...

Arda = Babel+7 milyon avro olayıda olursa tadından yenmez...:D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Salih Baba™;2297759' Alıntı:
Dunga Elanoyu takımada aldı kupa sonrası onuda iyi bir paraya satarsak zaten Jo,Franco da gidiyor...Ofansif yönümüz zaten çok iyi..2 kaliteli defans oyuncusuyla ve tecrübeli bir kaleciyle işlem tamam olur...

Arda = Babel+7 milyon avro olayıda olursa tadından yenmez...:D

Babel + 7 milyon Euro , Arda yı almak için öyle mi ?
Sen çok Fotogol okuyorsun herhalde .:D

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Zaten olursa dedim yaw...:D
Banada inandırıcı gelmiyor...:D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hadi bismillah o zaman . :ehe:ehe
Bu arada , Mehmet Topal a hayırlı olsun . Kurtuldu arkadaş :D

'Davut

'Davut

Üye
Bende orayı Gs hem Ardayı verecek hemde 7 milyon avro mantıklı gelmişti ama bu harbiden çok değişik birşey oldu...:ehe

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Yaw babel'i o kadar gözünüzde büyütmeyin...Sadece malum Liverpool maçında (8-0) oynadığı güzel futbol nedeniyle gözümüze büyük geliyor...:D
Yoksa bana göre Arda Babelden daha iyi topçu...

Ama şu sözü hiç unutmuyorum...:
Gol ryan babel. Kendisinin ikinci takımının yedinci golü...

Bence bu laf hepimizin bilinçaltına gizlice yerleşmiş ve bundan dolayı biz Babeli çok büyütüyoruz...:gul:

'Davut

'Davut

Üye
Salih Baba™;2297863' Alıntı:
Ama şu sözü hiç unutmuyorum...:
Gol ryan babel. Kendisinin ikinci takımının yedinci golü...

Bence bu laf hepimizin bilinçaltına gizlice yerleşmiş ve bundan dolayı biz Babeli çok büyütüyoruz...:gul:
:ehe :ehe

Maalesef o güzel maçı ben izleyemedim...:D

Atakan

Atakan

Üye
Gitmesi gerekenlerden birisi gitti,sıra diğerlerinde.Umarım başarılı olur,iyi paraya da gitmiş zaten...
Bu arada Topal bizdeki alacaklarından vazgeçmiş.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Babel i çok mu büyütüyoruz ...

Babel , 10 tane Arda eder kesinlikle yetenekleri bakımından . Sürat var , teknik var , hava topu var . Varoğlu var .
Arda da hava topu hiç yok , sürat hiç yok ...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Çok pes oynuyorsun...:D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ne ilgisi var Pes ile ...
Futboldan oldukça iyi anlayan ve izleyicisi olarak söylüyorum . İngiltere premier lig hastasıyım . Kaçırmam maçları yani . Babel i de çok beğenen biriyim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...