Mehmet tamam, Costa kararsız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mehmet tamam, Costa kararsız
İspanyol kulübüyle yapılan pazarlıklar sonunda Mehmet Topal ve Tino Costa için 11 milyon bonserviste anlaşma sağlandı
F.Bahçe Kuyt'tan sonra transferde dev bir adım daha atıyor. Bir süredir pazarlık masasında olan Mehmet Topal ve Tino Costa için kulüpleri Valencia ile anlaşmaya varıldı. F.Bahçe, İspanyol kulübüne iki oyuncunun bonservisi için 11 milyon euro önerdi. Teklif kabul edildi. Mehmet Topal zaten F.Bahçe'ye gelmeye razı. Burada tek sorun Tino Costa için Lille'in araya girip, bonservisine 6 milyon euro önermesi.

F.BAHÇE'NİN TEKLİFİ DAHA İYİ
Valencia F.Bahçe ile her konuda anlaştığını futbolculara iletip, "Son karar sizin" dedi. Mehmet teklifi kabul ederken Tino Costa süre istedi. Şu anda ülkesi Arjantin'de tatil yapan başarılı orta saha oyuncusu daha önce forma giydiği Fransa Ligi'ne dönmeyi düşünüyor ama F.Bahçe'nin teklif ettiği yıllık ücretin fazla olması ibreyi Türkiye'ye çeviriyor.

'CEZA GELİRSE' KORKUSU VAR
F.Bahçe yönetimi UEFA'dan ceza gelme ihtimaline karşılık yüksek bonservis bedeli ödemek istemiyor. Bu nedenle Costa için acele de etmiyor. Yani Costa'nın süre istemesi F.Bahçe'nin de işine geliyor.

COSTA'YI ZORLA ALAMAYIZ
Aykut Kocaman, Costa konusunda acele edilmemesini istedi. Başarılı hoca,"Bana savaşacak futbolcu gerek. Mecbur kaldığı için gelirse işime yaramaz" diyerek noktayı koydu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

jojo_va
Cevap
3
Görüntüleme
359
Baydırman
RomeusTR
Cevap
0
Görüntüleme
506
RomeusTR
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
349
Haydar


Üst Alt