MegaRamp The Game v1.0.9 (Kaykay Oyunu - Markette 2.92 $ !!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
MegaRamp The Game v1.0.9 (Kaykay Oyunu - Markette 2.92 $ !!)
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

UYGULAMAYLA İLGİLİ VİDEOLAR
[video=youtube;BR-pY3vfxws]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BR-pY3vfxws[/video]
UYGULAMA BİLGİLERİ
2.3 ve Üzeri tüm Cihazlar ile Uyumludur

Yükleme Talimatları

1)Apk'yı Kurun

----------------------------------------------------------------------

CABBAR

Üye
Teşekkürler Ismail

- - - Eklendi - - -

Mobilden indirmiyor ısmail. Mediafire'a ya da zıppyshare'e yüklesen olur mu ?

Konu Sahibi
Teşekkürler Ismail

- - - Eklendi - - -

Mobilden indirmiyor ısmail. Mediafire'a ya da zıppyshare'e yüklesen olur mu ?
Sırf telefonunuza daha rahat yükleyin diye indiriyorum rarın içinden çıkartıp up yapıyorum.

Bu seferlik yapabilirim ama her konuda yapamam. En düzgün up edebildiğim site turbobit. 2-3 yere birdende upload etmem mümkün değil

CABBAR

Üye

Ismail sağol ama en güzeli bu konuda mediafire. Senden birden fazla yere yüklemeni istemiyorum ki sadece mediafire'a yüklesen hiç sorun olmaz

Konu Sahibi
Ismail sağol ama en güzeli bu konuda mediafire. Senden birden fazla yere yüklemeni istemiyorum ki sadece mediafire'a yüklesen hiç sorun olmaz
Turbobit ve Hotfile hariç neredeyse tüm sitelerde 40 mb ve yüksek dosyaları upload ederken sorun yapıyor + çok yavaş up ediyor. Sadece turbobit hem en yüksek hızda up ediyor hemde 1 gblıkta bile sorun çıkarmıyor

Telefondan neden indiremiyorsun bu arada ?

CABBAR

Üye

Turbobit indirmede hız sınırlandırıyor Ismail. Mediafire ya da zıppy'de öyle bi sorun yok. Neyse canın sağolsun senin. Telefonla inmedi sebebini bilmiyorum

Konu Sahibi
Turbobit indirmede hız sınırlandırıyor Ismail. Mediafire ya da zıppy'de öyle bi sorun yok. Neyse canın sağolsun senin. Telefonla inmedi sebebini bilmiyorum
Dur sana zippy atayım. Ama ondada rar var.

Konu Sahibi
Ben çalıştıramadım arkadaşlar nedense oyun durduruldu diyor çalıştıran varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...