RockFord Fosgate Üye Konu Sahibi tamam gokhan hallettım oldu sımdısaol!bısıkletın halı ne ole yaw))))))9
RockFord Fosgate Üye Konu Sahibi hakkaten ha challenger nerdesın olum?????bu arada gokhan w800 farkı ortada cok guzel foto eskısehırı senın sayende tanıyoruz))
hakkaten ha challenger nerdesın olum?????bu arada gokhan w800 farkı ortada cok guzel foto eskısehırı senın sayende tanıyoruz))
ChaLLenGeR Üye <div class='quotetop'>(RockFord Fosgate @ Jan 27 2006, 07:28 PM) [post=265054]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> hakkaten ha challenger nerdesın olum?????bu arada gokhan w800 farkı ortada cok guzel foto eskısehırı senın sayende tanıyoruz)) [/b][/quote] Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Buyrun
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate @ Jan 27 2006, 07:28 PM) [post=265054]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> hakkaten ha challenger nerdesın olum?????bu arada gokhan w800 farkı ortada cok guzel foto eskısehırı senın sayende tanıyoruz)) [/b][/quote] Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Buyrun
Gokhan43 Üye Evet , Sony HandyCam'ımı tanıtayım sizlere Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet , Sony HandyCam'ımı tanıtayım sizlere Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ChaLLenGeR Üye Bendede Canon MV-600 Dijital camerası var w800 alınca bende makro fotolarını çekip gösteririm D600 kesmiyo biliyon mu
Bendede Canon MV-600 Dijital camerası var w800 alınca bende makro fotolarını çekip gösteririm D600 kesmiyo biliyon mu
crazy_amigo06 Üye w800i ile cekilmiş resimlerden biri karnlık ortamda gece moduyla cekildi sadece arkamda bi florasan var
w800i ile cekilmiş resimlerden biri karnlık ortamda gece moduyla cekildi sadece arkamda bi florasan var
RockFord Fosgate Üye Konu Sahibi klavye superama foto kalıtesı w800 ıcın bende hayal kırıklıgıama ısıktandır yoksa ıyı cekıyo alet!
klavye superama foto kalıtesı w800 ıcın bende hayal kırıklıgıama ısıktandır yoksa ıyı cekıyo alet!
Gokhan43 Üye Zaten karanlık ortamda gecee modu ile çekilmiş , o yüzden noiseler mevcut Ayrıca Resmi Pc'ye kaydedip bakın , farkı görün
Zaten karanlık ortamda gecee modu ile çekilmiş , o yüzden noiseler mevcut Ayrıca Resmi Pc'ye kaydedip bakın , farkı görün
ChaLLenGeR Üye <div class='quotetop'>(RockFord Fosgate @ Jan 27 2006, 08:31 PM) [post=265130]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> klavye superama foto kalıtesı w800 ıcın bende hayal kırıklıgıama ısıktandır yoksa ıyı cekıyo alet! [/b][/quote] Bende klavyeye hasta oldum
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate @ Jan 27 2006, 08:31 PM) [post=265130]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> klavye superama foto kalıtesı w800 ıcın bende hayal kırıklıgıama ısıktandır yoksa ıyı cekıyo alet! [/b][/quote] Bende klavyeye hasta oldum
crazy_amigo06 Üye benim spaceme girin cogu w800 ve k750i fotoları bence gece cekimine göre harika bilmiorum yani öbur tellerden daha ii
benim spaceme girin cogu w800 ve k750i fotoları bence gece cekimine göre harika bilmiorum yani öbur tellerden daha ii
Gokhan43 Üye <div class='quotetop'>(RockFord Fosgate @ Jan 27 2006, 10:22 PM) [post=265211]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> n90 ın gece cekımını gormedın heralde!!! [/b][/quote] Merak etme onu da gördüm W800i daha az grenliydi
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate @ Jan 27 2006, 10:22 PM) [post=265211]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> n90 ın gece cekımını gormedın heralde!!! [/b][/quote] Merak etme onu da gördüm W800i daha az grenliydi