blastx Üye Alcak Vodafone.. Kardesim Vodafone'daydi. Hattini tasidi. 7 aydir telsiz vergisi almayan Vodafone,7 aylik ucretin tamamini aldi.Musteri hizmetlerini aradim. Bayan, "7 aydir ucret kesilmemis,hepsini birden almis, 2.36 tl de hat tasima icin alinmis" dedi.bende,oha diyorum!
Alcak Vodafone.. Kardesim Vodafone'daydi. Hattini tasidi. 7 aydir telsiz vergisi almayan Vodafone,7 aylik ucretin tamamini aldi.Musteri hizmetlerini aradim. Bayan, "7 aydir ucret kesilmemis,hepsini birden almis, 2.36 tl de hat tasima icin alinmis" dedi.bende,oha diyorum!
ÇaRşI 2387 Üye Konu Sahibi blastx' Alıntı: Alcak Vodafone.. Kardesim Vodafone'daydi. Hattini tasidi. 7 aydir telsiz vergisi almayan Vodafone,7 aylik ucretin tamamini aldi.Musteri hizmetlerini aradim. Bayan, "7 aydir ucret kesilmemis,hepsini birden almis, 2.36 tl de hat tasima icin alinmis" dedi.bende,oha diyorum! Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun bakiye olmadığı için kesilmemiştir heralde yoksa hepsini bir kerede almaz diye düşünüyorum
blastx' Alıntı: Alcak Vodafone.. Kardesim Vodafone'daydi. Hattini tasidi. 7 aydir telsiz vergisi almayan Vodafone,7 aylik ucretin tamamini aldi.Musteri hizmetlerini aradim. Bayan, "7 aydir ucret kesilmemis,hepsini birden almis, 2.36 tl de hat tasima icin alinmis" dedi.bende,oha diyorum! Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun bakiye olmadığı için kesilmemiştir heralde yoksa hepsini bir kerede almaz diye düşünüyorum
KELGER Üye benden de 7-8 aydır almıyorlar. tl varken de düşmüyor. kendim bakıyorum vodafoneden telsiz vergisi 0 yazıyor.
benden de 7-8 aydır almıyorlar. tl varken de düşmüyor. kendim bakıyorum vodafoneden telsiz vergisi 0 yazıyor.
blastx Üye ÇaRşI 2387' Alıntı: Geçmiş olsun bakiye olmadığı için kesilmemiştir heralde yoksa hepsini bir kerede almaz diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Hayır dostum.bakiye vardı ama kesmedi. Hatta "biz kestik, yeni operatör'unuz kesmeyecek" dedi. Yeniside kesti.
ÇaRşI 2387' Alıntı: Geçmiş olsun bakiye olmadığı için kesilmemiştir heralde yoksa hepsini bir kerede almaz diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Hayır dostum.bakiye vardı ama kesmedi. Hatta "biz kestik, yeni operatör'unuz kesmeyecek" dedi. Yeniside kesti.
ÇaRşI 2387 Üye Konu Sahibi Geçen 19 tl idi bu ay benimde 22 oldu Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
TheNightMare. Üye 'TürkTelekom' Beni bekliyor. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Son düzenleme: 19 Ara 2017
Gofrettin115 Üye ÇaRşI 2387' Alıntı: Önümüzdeki aydan itibaren 25 TL oluyor, alternsif lazım !!! Genişletmek için tıkla ... Uh bunedir Boyle Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ÇaRşI 2387' Alıntı: Önümüzdeki aydan itibaren 25 TL oluyor, alternsif lazım !!! Genişletmek için tıkla ... Uh bunedir Boyle Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ÇaRşI 2387 Üye Konu Sahibi Gofrettin115' Alıntı: Uh bunedir Boyle Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... 2 Ekim den sonra geçerliymiş, "kafamagöre4"paketine geçmeyi düşünüyorum 23 TL '''i sanırım
Gofrettin115' Alıntı: Uh bunedir Boyle Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... 2 Ekim den sonra geçerliymiş, "kafamagöre4"paketine geçmeyi düşünüyorum 23 TL '''i sanırım
Gofrettin115 Üye ÇaRşI 2387' Alıntı: 2 Ekim den sonra geçerliymiş, "kafamagöre4"paketine geçmeyi düşünüyorum 23 TL '''i sanırım Genişletmek için tıkla ... Pahalı oda Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ÇaRşI 2387' Alıntı: 2 Ekim den sonra geçerliymiş, "kafamagöre4"paketine geçmeyi düşünüyorum 23 TL '''i sanırım Genişletmek için tıkla ... Pahalı oda Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ÇaRşI 2387 Üye Konu Sahibi Gofrettin115' Alıntı: Pahalı oda Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Başka varsa sen söyle
Gofrettin115' Alıntı: Pahalı oda Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Başka varsa sen söyle
Gofrettin115 Üye ÇaRşI 2387' Alıntı: Başka varsa sen söyle Genişletmek için tıkla ... Bunu aldım Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ÇaRşI 2387' Alıntı: Başka varsa sen söyle Genişletmek için tıkla ... Bunu aldım Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yeumyang Moderator Ben taşıdım numarayi turktelekoma internet hızı Vodafone göre daha hızlı mega yeniydi tarife
Gofrettin115 Üye Yeni tarifeye geçiş yaptım 10 gün vardı paketin bitmesine TL yükledim şerefsiz 23 lira kesti gitti param Allah belanjzj verisin Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni tarifeye geçiş yaptım 10 gün vardı paketin bitmesine TL yükledim şerefsiz 23 lira kesti gitti param Allah belanjzj verisin Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesut Aktaş Emekli Yönetici Gofrettin115' Alıntı: Yeni tarifeye geçiş yaptım 10 gün vardı paketin bitmesine TL yükledim şerefsiz 23 lira kesti gitti param Allah belanjzj verisin Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Bu olağan bir durum eğer doğru anladıysam, paketin süresi bittikten sonra TL yükleyip yeni paket yapabilirdin.
Gofrettin115' Alıntı: Yeni tarifeye geçiş yaptım 10 gün vardı paketin bitmesine TL yükledim şerefsiz 23 lira kesti gitti param Allah belanjzj verisin Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Bu olağan bir durum eğer doğru anladıysam, paketin süresi bittikten sonra TL yükleyip yeni paket yapabilirdin.