Mega İle 50GB Alanın Olsun

Sponsorlu Bağlantılar

Davut420042

Davut420042

Üye
    Konu Sahibi
Mega İle 50GB Alanın Olsun
Android Cihaz Kullanıcılarının En Büyük Sorunlardan Birisi Depolama Alanının Az Olması Mesela Ben GALAXY S3 Kullanıyorum 16GB Depolama Alanı Var Bunun 4,20GB'lık Bölümünü Sistem Uygulamaları Kullanıyor Geriye Kalan 11.80GB Telefonun Performanslı Çalışması İçin En Az 1.5GB Alanın Boş Olması Gerektiğini Düşünelim Geriye 10.30GB Kaldı. Marketten Facebook İndirdiğimizi Düşünelim Markette Boyutu 15-20MB Telefonda 55MB Geriye Kaldı 9.75GB Daha Twitter Whatsapp Gibi Sosyal Uygulamaları Saymıyorum Ve Tabiki Oyunları :D Neyse Hemen Hemen Herkes Video , Resim , Müzik Depolar Bunlar İçinde 2GB Sd Kart Aldığımızı Farz Edelim Zaten 2GB'lık Sd Kartın 1.84GB'ını Kullanabiliyorsunuz ki Elbet Bu SD Kart Dolacak. İşte Bundan Sonra Bulut Depolama Servisleri Devreye Giriyor İşte Ben Bu Servislerin En İyisini Sizler İle Paylaşıyorum. "MEGA"! Mega Sizlere Tam 50GB Ücretsiz Depolama Hizmeti Veriyor Üstelik Diğer Depolama Hizmetleri Gibi 17-18MB Değil Tam Hatırlamıyorum Ama 2.2MB Gibi Küçük Bir Boyuta Sahip Olması Gerekiyor Mega'da Resimlerinizi Müziklerinizi Videolarınızı Ve Hatta Apk Dosyalarınızı Bile Depolayabilirsiniz Neyse İyi Kullanmalar :D

Mega İndirme Linki :

Son düzenleme:

ErenMSC

Üye
Emeğe saygıda, başlıkda kısa bir yanlışlık var :ehe

Üst Alt