Meerkat ( twitter canlı yayın uygulaması)

Sponsorlu Bağlantılar

rescart13

rescart13

Üye
    Konu Sahibi
Meerkat ( twitter canlı yayın uygulaması)
Meerkat

Meerkat Nedir?
Meerkat, Twitter üzerinde canlı yayın yapabilmenizi sağlayan bir uygulamadır. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir servis olan Meerkat'i yalnızca Twitter hesabınızla giriş yaparak kullanabilirsiniz.

Not: Meerkat ile sadece canlı yayın izleyebilirsiniz. Yayınlarınızın kaydı tutulmaz.

Meerkat Nasıl Kullanılır?

Meerkat uygulamasına giriş yaptıktan sonra STREAM butonuna basarak direkt olarak canlı yayın yapmaya başlayabilirsiniz. İleri tarihte yapacağınız canlı yayın için de SCHEDULEbutonuna basarak hesabınızda bir Tweet atabilirsiniz.

Uygulama ekranının üst kısmında bulunan Meerkat logosuna dokunarak akışı yenileyebilirsiniz.

Unutmadan; Meerkat uygulamasına Twitter hesabınızla giriş yapmanıza rağmen Twitter'daki takipçiler ve takip ettikleriniz otomatik olarak Meerkat hesabınıza eklenmez. Bu yüzden arama bölümünü kullanarak manuel olarak takip etmeniz gerekiyor.

Uygulama İçinden:



 


Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Kısaltma link yasaktır linki değişmeniz gerekiyor, ayrıca bire bir direkt alıntı konu da yasaktır direkt kopyala yapıştır konulara karşıyız.
 
rescart13

rescart13

Üye
    Konu Sahibi
ayrıca bire bir direkt alıntı konu da yasaktır direkt kopyala yapıştır konulara karşıyız.
alıntı olduğunu nasıl kanıtlıyacaksınız , kısaltma link neden yasak birde açıklarsanız iyi olur
 
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Kanıtlamaya gerek varmı? Yıllardır forumda paylaşımları takip ediyoruz bilmemek eksiğimiz olur. Direk çöpe alabilirim ama paylaşım kurallarımızı bilmeniz için nazikçe söyledim.
Kısaltma linkler ise çabuk kırıldığı için ve üyeler reklamlı sayfalardan zaman kaybedip gereksiz exe dostları pop up sayfaların açılmasından şikayetçi olduklarından yasaklanmıştır.
 
  • Beğen
Tepkiler: PrisonerMacTavish
rescart13

rescart13

Üye
    Konu Sahibi
tamam sağolun günde en az bir konu açıyorum tabikide bunları etraftan bulucam ama kopyala yapıştır yapmamaya dikkat edicem arada kendi yorumlarımı katıcam vede kısaltma linkleride kaldırıcam bundan sonraki konularda bu dediklerimi yapıcam
 
  • Beğen
Tepkiler: Reşwan


Üst Alt