pRime.
Üye
-
Konu Sahibi
-
oytun abi içine kaçmış serdarkeşke gidebilsem tizeni değilde N9 a bakardım
anlamadım ama.
ben ankara'dakine gidicem gelebilirsen sen de gel, hem sınavdan sonrasına denk geliyor. tizenli cihazı da merak ediyorum ben. baya dandik bişey yapmışlar ama görmek lazım.
Ya Bir şey sormak istiyorum N9 da MeeGo işletim sistemi var ya hani çok mu kötü bu işletim sistemi ?? Almak istediğim bir telefon da..
olm var ya bir söz içine o kaçmış bu kaçmış diye senin içinede oytun abi kaçmış diyorum
Ya Bir şey sormak istiyorum N9 da MeeGo işletim sistemi var ya hani çok mu kötü bu işletim sistemi ?? Almak istediğim bir telefon da..
tamam anladım
Ankara'dakine gelcen mi sen onu söyle.
- - - Eklendi - - -
değil arkadaşım sadece nokia, meego'ya bakmamak gibi bir hataya düşüyor.
kardeşim sen de bir sürü konuya yazdın yahu meego iyidir candır performanslıdır stabildir sıkıntı çekmezsiin hele n9 tizeni alırsa dünyalar senin olur
valla üni olursa belki
Eskişehir'den Ankara'ya hemen giderim de.N9'um yok
olmak zorunda değil. bu bir çeşit buluşma gibi olacak ve sohbet havasında geçecek. Oytun abi bizlere sistemleri tanıtacak topluluğa katılmak isteyenler katılacak vs.
Tizenli telefon çıktı mı?
Tizenli telefon çıktı mı?
geliştiriciler için demo cihaz çıkardılar bir de ceo'nun tanıttığı galaxy s2 kasalı bir model var. ama satışa sunulmadı daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?