MeeGo Konferansı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
MeeGo Konferansı
Arkadaşlar çoğu kişinin beklediği MeeGo konferansı saat itibari ile başladı MeeGo sitesinde canlı yayın var siz ne düşünüyorsunuz N900 için MeeGo 1.2 kesin gelir mi? N9 tanıtılır mı? Yoksa Lg bir MeeGo telefon tanıtır mı? İntel ne yapacak acaba?

61semih

61semih

Üye
şu megoo da yaygınlaşsada bır gorsek yahu ben bır n900 da var dıye bılıyorum oda turkıyede yok sanırım yanlıs veya eksıgım varsa duzeltın

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
evet N900 de ve intelin kendi ürettiği aiwa(ben böyle hatırlıyorum) da var belki hd 2 ye da kurulabilir şu an geliştirici sürümleri var yani 1.2 nin ama en güzel olayı android emulator var sistemde yani alien dalvik diye bir program var istediğin gibi kullan ama bakalım ne yapacaklar

61semih

61semih

Üye
aiwa bızım bıldıgımız wolkmen zamanında sonyden sonrakı en ıyı marka olan aiwa heralde.en son 3 sene once bır atolyede muzık setını gormustum

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
valla ismini öyle hatırlıyorum zaten başka firma olarak yani cep telefonu firması olarak zte var galiba birde bir firma daha vardı şu an twitterda pek birşey yok ama

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Lg resmi duyurusunu yani duyuru yapacagini dile getirdi. Nokia n9u kesinlikle tanitacaj cift cekirdekli islemci pazarina girmeden yani bu sene buyuk ihtimal ile. N900 gelistiriciler icin tasarlandigindan meego nun son suruMu de gelir

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
bakalım 2 gün daha var ne olacak ve garip wp7 de 7.5 a yükseltiliyor onunda duyursu olacaktı bu aralar

dufy85

dufy85

Üye
kullanmadan bişey demeyelimde,

üreticiler iççinde büyük risk. heran patlayabilir

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
biraz patlaması zor gibi sonuçta arkasında intel var lg var yani hadi nokia bıraktı ama onlar hala var yani saymadığım çok firmada var sonuçta android başladığında ki onu sonradan google aldı da bu kadar ilerledi sonuçta arkasında dev olmuş oldu ama belli olmaz patlayabilirde

pRime.

pRime.

Üye
Nokia çıkarsında bi meegolu cihaz...

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
çıkarsında diye birşey yok artık çıkacağı kesin reklamı çıktı ortaya ayrıca birşey soracam nokia ne zaman çıkacak sahneye konferansda yarın mı bugün mü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt