meego gelince?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lweo

Üye
    Konu Sahibi
meego gelince?
arkadaslar ben n900 konusunda daha tam bilgili degilim kusura bakmayin. bilmek istedigim meago gidince meego gelince bizim icin dahami iyi olacak. ben meego goruntulerine baktimda grafik acisindanhic sevmedim dogrusu isleyisi nedir bilemem.

birde bilmek isteidigm daha maemo guncellemesi olacakmi. yoksa meegoya geciyormuyuz. ve meegoya tam gecis tarihi nezaman ?

ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
meego 21-27 ekim arasinda n900 icin cikicak diger sorular hakkinda bir bilgim yok

ccomando

Üye
bende arayüzü sevmedim maemo cok güzel ama

kaan dean

kaan dean

Üye
21-27 ekim bayada varmis yaa off beklemekten yoruldum

ediesel

Üye
Evet grafik bakımından biraz zayıf kalmış. Ama daha hızlı ve daha pratik bir çalışma sunuyorsa bence çok önemi yok.

kuavo15

kuavo15

Üye
n900 az sayıda eksiği kaldı 3g görüntülü konuşma media playerdeki ekolazyır vs vs umarım bunlar hallolur

mustimik

mustimik

Üye
Meego nokia nın son şansı arkadaşlar. 2110 dan bu yana,yaklaşık 15 yıldır Nokia kullanıyorum, şu an içerik olarak İphone ya da Androidlerle karşılaştırılabilecek tek Nokia N900, ama tasarım ve pratiklik olarak bence çok gerisinde, 8saat şarj süresi internete bağlı iken tam bir kabus. N900 benim kendi adıma Nokia ya verdiğim son kredi.Bekleyip göreceğiz, ben umutluyum megoo dan. Megoo nokia nın son kurşunu, umarım iyi iş çıkar. Symbian da ısrarını da anlamış değilim Nokia'nın.
Bir zamanlar Erricson ve Panasonic gibi markalar vardı. Pazarın yarısı onların elindeydi. Nokia nın da bu duruma düşmesinden korkuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt