Medya Oynatıcı > Müzik ve Video' lar Görünmüyor... [Çözüldü]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medya Oynatıcı > Müzik ve Video' lar Görünmüyor... [Çözüldü]
Yakın zamanda cihazıma format attım. Sistemimi yapılandırdıktan sonra başlıkta yazan problemim yoktu. Palm Pre oyunlarını oynamak için libsdl-net1.2_1.2.5 dosyasını yükledim peşine güncellemesi geldi güncellemesini yaptım başlıktaki sorun meydana çıktı.

Medya oynatıcısına girdiğim zaman müzikler ve videolar görünmüyor. Müzik dinleyebilmek için dosya yöneticisinden Ses Kliplerine girip dinleyebiliyorum. O şekilde de müzik listesi olmuyor. Her yeni müzik dinlemek istediğimde aynı işlemi tekrarlamam gerekiyor. Çözüm yolu araştırdım uğraştım falan ama bir neticeye varamadım. Bu sorunu yaşayan yada çözen var mı ?

acu540

Üye
bende oldu bi ara ama sonra yine hepsini kendi buldu ekstra hiçbişey yapmadım sadece bi kaç gün hard format atamdım atacağım gün video ve müzikler geldi geri

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:hmmm sanırım 3 gün oldu bende hala gelmedi...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Az önce yığın bellek modu ile N900' ü PC' ye bağladım ve bütün müzik dosyalarını PC' ye aktardım. Daha sonra N900' ü PC' den ayırdım.Tekrar yığın bellek modu ile pc' ye bağladım ve pc' ye aktardığım müzik dosyalarını tekrar N900' e yükledim. N900' ü tekrar PC' den ayırdım ve Medya Oynatıcısı > Müzik' e girdiğimde bütün müzikler çıktı. Sorunu bu şekilde deneme yanılma yöntemi ile çözdüm. Aynı sıkıntıyı yaşayan olursa bu şekilde denesinler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt