Mediatek işlemcili android bölümü talebi

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Mediatek işlemcili android bölümü talebi
Arkadaşlar

MediaTek Android Cihazlar Bölümü - MaxiCep

Linkinde üyelerin talep ettiği bir konu var, ne düşünüyorsunuz ?

Benim düşüncem, sadece android rom bölümüne bir alt mediatek android rom benzeri bir kategori açılabilir, onun dışında sonucta sistem aynı sadece rom talepleri ve arayışları olur gibime geliyor

anılbaran

anılbaran

Üye
alt kategori şeklinde olması daha uygun bence

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
telefon markalarını zaten marka marka ayırdık uygulamaları türüne göre ayırdık yetmedi oyunları bile parça parça ettik android bölümü uzadıkça uzadı o kadar çok uzadıkı amacımız bir şeyi daha kolay sunmakken daha zor bulmak oldu şuan normal bir üye zaten neyi nerde bulacağını bilmiyor ve bulamıyor da o yüzden durmadan yardım konuları açılıyor ama bu birşey arayan sorunu olan üye kitlesi sanırım %10 u geçmez çünkü genelde bir sorun oldukları için bir arayış içindedirler

hadi onları es geçelim geri kalan %90 üye daha ne aradığını ne istediğini bilmeyen bir kitle biz bu kitleye daha doğrusu çoğunluğa hitap etmek istiyorsak şuanki uygulanan herşeyi bir kılıfa sokma düzeninden vazgeçmeliyiz. bu her bölümü her kategoriyi parçalayarak bu %90lık kitleyi daha çok kaybediyoruz farkında değiliz bana burda yazlım destek ile donanım destek arasındaki farkı söyleyebilecek bir üye söyleyin çok azdır eminim

apple kurucusu jobs amcanın bir sözünü hiç unutmam ve ona bu yüksek başarıyı sağlayan sihirin bu sözünde gizli olduğunu inanıyorum ''siz insanlara bir şey göstermedikçe onlar ne istediklerini bilmezler''

şuan çoğu meraklı üye modifikasyon işlemlerine bende dahil doymuş bulunmakta telefonlarını artık standart kullanıyorlar diğer %90lık normal üye ise sistemize (burası çok önemli) sadece bugün hangi uygulamalar ve oyunlar paylaşılmış mantığıyla giriyor yani ne istediğini bilmiyor birşey istemiyor sadece önüme gelenlere bakıcam beğenirsem indiricem beğenmezsen geçicem olay bu kadar basit

siz bunu 10 bölüme 20 kategoriye ayırırsanız 3 5 kategoriye bakıp sıkılacaklar buna bende dahilim o yüzden daha fazla android bölümünü parçalamayın apkmania çok daha az kategorilerde konuları toplayın uygulama mağazaları bile bu şekilde işliyor oyun ve uygulama bitti bu kadar basit oyun isteyen son oyunlara bakar uygulama isteyen son uygulamalar bakar uygulama arayan varsa google amcaya sorar oda yolu size yöneltirse olay bitmiştir

benim gözümde 3 konu türü var
birincisi yardım yani sorunu olan
ikincisi uygulama veya oyun paylaşımı
üçüncüsü bilgi ve haber paylaşımı şuan sitenin bütün konuları bu türlere içine giydirilebilir

isterseniz anket yapın sonuçları sizde görün

uzun bir aradan sonra fena patladım sanki beya :)

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bence de fazla sallanıp budaklanmaya gerek yok. Alt kategori olabilir. Ama şöyle de bir durum var. Rom konusu paylaşımlarında uyumlu sistem uyarıları yapılabilir. Burada da yine başa dönüyoruz. Bir tarihlerde öneri sunmuştum. Şablon konular olmalı. Ve açılan yeni konular o şablonu uygun açılmalı. Belli bir süre sonra bu şablon kendiliğinden harika bir düzen oturtur.

Üst Alt