labunp Üye kimsenin de yardım ettiği yok ya ****** yanlış diyor hep.arkadaşlar bu proğramı sakın yüklemeyin benim bütün fotolarım bu proğramda kilitli kaldı açmıyo registration key istiyor habeeriniz olsun bela bir proğram....
kimsenin de yardım ettiği yok ya ****** yanlış diyor hep.arkadaşlar bu proğramı sakın yüklemeyin benim bütün fotolarım bu proğramda kilitli kaldı açmıyo registration key istiyor habeeriniz olsun bela bir proğram....
sefai77 Üye teşekkürler --------------- Ekleme --------------- Paylaşım için teşekkürler.. Daha önce yine yüklemiştim bu programı. Bir süre sonra fotoğraflarım kaybolmuştu yine aynı şey olur mu acaba ?
teşekkürler --------------- Ekleme --------------- Paylaşım için teşekkürler.. Daha önce yine yüklemiştim bu programı. Bir süre sonra fotoğraflarım kaybolmuştu yine aynı şey olur mu acaba ?
acılık Üye ayagisan' Alıntı: hocam -i 5 tane 0 giriyorum ama yanlış diyo yardımcı olsan Genişletmek için tıkla ... 5 tane sıfır girdim sorunsuz çalışıyor.
ayagisan' Alıntı: hocam -i 5 tane 0 giriyorum ama yanlış diyo yardımcı olsan Genişletmek için tıkla ... 5 tane sıfır girdim sorunsuz çalışıyor.
maliyar Üye ya birader süresi dolmuş --------------- Ekleme --------------- birader telefonun tarihini 2007 ye geri alın yüklüyor sonra 00000 **** girin oldu bitti
ya birader süresi dolmuş --------------- Ekleme --------------- birader telefonun tarihini 2007 ye geri alın yüklüyor sonra 00000 **** girin oldu bitti